Κεδίκογλου: Η σύγχυση του κ. Τσίπρα συναγωνίζεται τα ψέμματά του - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Η σύγχυση του κ. Τσίπρα συναγωνίζεται τα ψέμματά του

Κεδίκογλου: Η σύγχυση του κ. Τσίπρα συναγωνίζεται τα ψέμματά του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ. Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν καταλαβαίνει τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία και βρίσκεται σε σύγχυση.

Επιπλέον, ο κ. Κεδίκογλου τονίζει ότι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέφυγε σε ένα σωρό ανακρίβειες και στηρίζεται σε εκτιμήσεις σε βάρος της Ελλάδας που προέρχονται από αριστερούς υποψήφιους στη Γερμανία.

Αναλυτικά:

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί καν να καταλάβει τι λένε οι δημοσκοπήσεις, ειδικά για τον ίδιο και το κόμμα του. Πώς να καταλάβει τι λένε τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία;

Ο ίδιος μπερδεύει το χρηματοδοτικό κενό με το δημοσιονομικό κενό και επικαλείται εκτιμήσεις σε βάρος της Ελλάδας προερχόμενες από αριστερούς υποψηφίους στη Γερμανία. Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, τις θέσεις αυτές δεν τις υιοθετεί κανείς.

Κατέφυγε σε ένα σωρό ανακρίβειες και κατέληξε στο επιχείρημα να μιμηθούμε τη Βολιβία! Ευτυχώς η Ελλάδα παραμένει στην Ευρώπη παρά την προσπάθεια του κ. Τσίπρα για το αντίθετο.

Πάντως, η σύγχυσή του συναγωνίζεται πλέον τα ψέματα και τις αντιφάσεις του».

Φωτογραφία: Fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ