Τι προδίδει για το χαρακτήρα μας η στάση του ύπνου [λίστα] - iefimerida.gr

Τι προδίδει για το χαρακτήρα μας η στάση του ύπνου [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές από τις καθημερινές μας συνήθειες προδίδουν στοιχεία του χαρακτήρα μας. Εκφράσεις του προσώπου, μικρά πράγματα που θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τους περισσότερους φανερώνουν πολλά για την ψυχοσύνθεση του ατόμου. Βέβαια, κάποιος μπορεί να προδοθεί για τον... πραγματικό του χαρακτήρα όχι μόνο στον ξύπνιο του αλλά και στον ύπνο του.

Επιστημονική έρευνα μελετώντας τη στάση που έπαιρναν κατά τη διάρκεια του ύπνου τους οι εθελοντές που συμμετείχαν κατέληξαν στα παρακάτω συμπεράσματα για το τι μπορεί να φανερώνει για τον καθένα ο τρόπος που ξεκουράζεται τη νύχτα στο κρεβάτι του:;

  • Στάση Εμβρύου

Οσοι πλαγιάζουν κατά αυτό τον τρόπο φαίνονται σκληροί προς τα έξω αλλά είναι ευαίσθητοι στην καρδιά. Επίσης, μπορεί να είναι ντροπαλοί όταν πρωτοσυναντούν κάποιον, αλλά σύντομα χαλαρώνουν.

  • Στάση Κούτσουρου

Στη στάση αυτή το άτομο είναι ξαπλωμένο πλάγια έχει τεντωμένα τα πόδια, και τα χέρια είναι επίσης τεντωμένα στα πλευρά. Συνήθως τα άτομα που κοιμούνται κατά αυτόν τον τρόπο είναι καλόβολοι, κοινωνικοί και ευκολόπιστοι.

  • Στάση Πλάγιας Εκτασης

Σε αυτή τη στάση το σώμα είναι πλάγια με τα δύο χέρια παρατεταμένα μπροστά. Προδίδει άτομο εξωστρεφές που μπορεί, όμως, να γίνει καχύποπτο και κυνικό. Επίσης, οι άνθρωποι που κοιμούνται κατά αυτόν τον τρόπο αργούν να πάρουν αποφάσεις ωστόσο, όταν τη λάβουν δύσκολα θα μετακινηθούν από αυτή.

  • Στάση Στρατιώτη

Εδώ το σώμα είναι ξαπλωμένο ανάσκελα με τα δυο χέρια κολλημένα στα πλευρά. Η στάση αυτή φανερώνει άτομο ήσυχο, που δεν του αρέσει η φασαρία, συγκρατημένο, που θέτει τόσο στον εαυτό του όσο και στους άλλους υψηλά πρότυπα.

  • Στάση Ελεύθερης Πτώσης

Το σώμα σε αυτή τη στάση είναι μπρούμυτα, τα χέρια γύρω από το μαξιλάρι και το κεφάλι γυρισμένο πλάγια. Φανερώνει άτομο εξωστρεφές, παράτολμο αλλά και νευρικό και μυγιάγγιχτο που δεν του αρέσει η κριτική και οι ακραίες καταστάσεις.

  • Στάση Αστερία

Το σώμα εδώ είναι ξαπλωμένο ανάσκελα και τα δύο χέρια είναι γύρω από το μαξιλάρι. Προδίδει άτομο με υπομονή που εκτιμά τη φιλία και το οποίο είναι πάντα έτοιμο να ακούσει τον άλλον και να προσφέρει βοήθεια όταν χρειάζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ