Δημοσκόπηση Rass: Προβάδισμα 0,8% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση Rass: Προβάδισμα 0,8% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβάδισμα 0,8% στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Rass που δημοσιεύεται στον «Τύπο της Κυριακής». Οπως προκύπτει από την ίδια έρευνα, η πλειοψηφία δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς είναι πρώτος στη λίστα της δημοτικότητας των πολιτικών αρχηγών.

Στην πρόθεση ψήφου, στη δημοσκόπηση που δημοσιεύει ο Τύπος της Κυριακής, η Ν.Δ. προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 0,8% (και με οριακές διαφορές από την έρευνα του Ιουνίου). Η Ν.Δ. συγκεντρώνει 24,6% (από 24,8%) και ο ΣΥΡΙΖΑ 23,8% (από 23,7%). Μικρή άνοδο εμφανίζουν το ΠΑΣΟΚ (από 4% στο 4,7%), οι ΑΝ.ΕΛ. (από 4,1% στο 4,8%), η Χρυσή Αυγή (από 8,1% σε 8,3%), ενώ η ΔΗΜ.ΑΡ. παρουσιάζει νέα πτώση (από 3% στο 2,4%).

Στην παράσταση νίκης, η ψαλίδα υπέρ της Ν.Δ. βρίσκεται στο 15,4% ενώ στην καταλληλότητα πρωθυπουργού ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 47,2% έναντι 30,7% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας. Πρώτος στη λίστα της δημοτικότητας των πολιτικών αρχηγών είναι ο Αντώνης Σαμαράς με 38,3%.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, το 48,5% στηρίζει την κυβέρνηση και το 61,2% θέλει εξάντληση της τετραετίας. Όχι σε πρόωρες κάλπες «ψηφίζει» επίσης το 35,7% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ