Η γυναίκα που ξέρει να μεγαλώνει πρίγκιπες – Ο Γουίλιαμ ζήτησε τη βοήθεια της νταντάς του για το βασιλικό μωρό - iefimerida.gr

Η γυναίκα που ξέρει να μεγαλώνει πρίγκιπες – Ο Γουίλιαμ ζήτησε τη βοήθεια της νταντάς του για το βασιλικό μωρό

Η γυναίκα που ξέρει να μεγαλώνει πρίγκιπες – Ο Γουίλιαμ ζήτησε τη βοήθεια της ντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανατροφή ενός πρίγκιπα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο Γουίλιαμ λοιπόν δεν είχε καμία διάθεση να πειραματιστεί με το γιο του, το «βασιλικό μωρό». Για αυτό ζήτησε τη βοήθεια μίας γυναίκας που ξέρει να μεγαλώνει πρίγκιπες. Τη νταντά στην οποία η μητέρα του είχε εμπιστευτεί τον ίδιο και τον Χάρι.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ ήλπιζαν πως θα τα καταφέρουν μόνοι τους. Τελικά όμως διαπίστωσαν πως δεν προλαβαίνουν με τις υποχρεώσεις που έχουν. Για αυτό ο Γουίλιαμ τηλεφώνησε στην Τζέσι Γουέμπ και ζήτησε από την 71χρονη να βγει από τη σύνταξη, προκειμένου να αναλάβει τον πρίγκιπα Γεώργιο.

Πρόκειται για τη γυναίκα που ήταν δίπλα στους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι στις αρχές της δεκαετίας του '90. Μάλιστα, ήταν τέτοια η αγάπη που της έδειχναν τα δύο αγόρια, που η πριγκίπισσα Νταϊάνα τελικά την αποδέσμευσε από τα καθήκοντά της, καθώς ζήλευε τη μεταξύ τους σχέση.

Ο Γουίλιαμ βέβαια δεν την ξέχασε ποτέ. Αλλωστε, η Γουέμπ ήταν καλεσμένη τόσο στα 21α γενέθλιά του, όσο και στο γάμο του με την Κέιτ Μίντλετον. Η νταντά αποδείχθηκε... αμέσου δράσεως, αφού άρχισε ήδη να περνά κάποια βράδια με το επτά εβδομάδων μωρό, καθώς το ζευγάρι επανήλθε στις κοινωνικές του υποχρεώσεις.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ