Wall Street Journal: Η Δαμασκός διασκορπίζει το χημικό οπλοστάσιό της σ' όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Wall Street Journal: Η Δαμασκός διασκορπίζει το χημικό οπλοστάσιό της σ' όλη τη χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια επίλεκτη συριακή μονάδα, η οποία διαχειρίζεται το πρόγραμμα χημικών όπλων της κυβέρνησης, διασκορπίζει τα όπλα αυτά σε δεκάδες εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα, περιπλέκοντας ενδεχομένως τα σχέδια των ΗΠΑ για αεροπορικές επιδρομές, αναφέρει η "Ουόλ Στριτ Τζέρναλ".

Η εφημερίδα, η οποία επικαλείται ανώνυμους αμερικανούς αξιωματούχους και μέλη του Κογκρέσου που ενημερώθηκαν για τις πληροφορίες αυτές, ανέφερε χθες στον ιστότοπό της πως μια εξειδικευμένη στρατιωτική μονάδα, η αποκαλούμενη Μονάδα 450, μετακινεί εδώ και μήνες τα αποθέματα για να αποφευχθεί ο εντοπισμός των όπλων.

Ωστόσο οι αμερικανικές και οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών και αξιωματούχοι στη Μέση Ανατολή πιστεύουν πως εξακολουθούν να γνωρίζουν πού βρίσκονται τα περισσότερα από τα χημικά όπλα της συριακής κυβέρνησης, σύμφωνα πάντα με την "Ουόλ Στριτ Τζέρναλ".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ