Το «κορίτσι με το τατουάζ» για πρώτη φορά στο διαγωνισμό Miss America - iefimerida.gr

Το «κορίτσι με το τατουάζ» για πρώτη φορά στο διαγωνισμό Miss America

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μiss Kansas, Τερέζα Βέιλ, έγινε η πρώτη συμμετέχουσα στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss America που έδειξε δημοσίως τα τατουάζ της. Στην καθιερωμένη εμφάνιση με μπικίνι στα προκριματικά του διαγωνισμού στο Ατλάντικ Σίτι, η Βέιλ εμφανίστηκε μπροστά σε κριτές και κοινό δείχνοντας υπερήφανη τα τατουάζ που έχει στον κορμό της.

«Δεν θέλω να σοκάρω τον κόσμο με τα τατουάζ μου όταν θα εμφανιστώ (σε εθνικό επίπεδο) με μαγιώ. Αντίθετα θελω να τα δείξω υπερήφανα», δήλωσε η ίδια εν όψει του τελικού της Κυριακής.

Τα τατουάζ όμως, δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει την 22χρονη Βέιλ να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες. Είναι επίσης μέλος της Εθνοφρουράς του Κάνσας και με την ιδιότητα αυτή γίνεται η δεύτερη διαγωνιζόμενη στην ιστορία που είναι ενεργό μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ