Στο χορό των κινητοποιήσεων οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ – Πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τη Δευτέρα - iefimerida.gr

Στο χορό των κινητοποιήσεων οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ – Πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τη Δευτέρα

Στο χορό των κινητοποιήσεων οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ – Πενθήμερες επαναλαμβανόμενε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ρολά» κατεβάζει το ΙΚΑ από τις 16 Σεπτεμβρίου. Οι εργαζόμενοι στο Ιδρυμα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, εκφράζοντας τη ριζική τους αντίθεση στις σχεδιαζόμενες απολύσεις και τη συρρίκνωση της κοινωνικής ασφάλισης.

Από τη Δευτέρα η ΠΟΣΕ ΙΚΑ θα προχωρήσει σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, σε συνεννόηση με τις Ομοσπονδίες των Ασφαλιστικών Ταμείων Οργανισμών του υπουργείου Εργασίας .

«Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ δίνουν καθημερινά άνισο αγώνα για να κρατήσουν όρθια τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση. Σήμερα στο ΙΚΑ υπηρετούν οι λιγότεροι αριθμητικά υπάλληλοι εδώ και τριάντα χρόνια, τη στιγμή που οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ φθάνουν πλέον τα 7 εκατομμύρια», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΟΣΕ ΙΚΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ