Στους δρόμους εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και δημοτικοί αστυνομικοί-Ασφυξία στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

Στους δρόμους εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και δημοτικοί αστυνομικοί-Ασφυξία στο κέντρο της Αθήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πορεία των δημοτικών αστυνομικών προς το δημαρχείο της Αθήνας, διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και για την κινητικότητα. Λόγω της κινητοποίησης είναι κλειστή η Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο μεταξύ, συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, οι οποίοι πραγματοποιούν τετράωρη στάση εργασίας έως τις 15:00, διαμαρτυρόμενοι για το καθεστώς της διαθεσιμότητας και την αλλαγή χρήσης νοσοκομείων.

«Ούτε ένα νοσοκομείο κλειστό, καμία διαθεσιμότητα - απόλυση και άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού», είναι τα αιτήματα της ομοσπονδίας τους (ΠΟΕΔΗΝ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ