Σε δίλημμα η Κιμ Καρντάσιαν: Θέλει δεύτερο παιδί αλλά φοβάται για το στήθος της - iefimerida.gr

Σε δίλημμα η Κιμ Καρντάσιαν: Θέλει δεύτερο παιδί αλλά φοβάται για το στήθος της

Σε δίλημμα η Κιμ Καρντάσιαν: Θέλει δεύτερο παιδί αλλά φοβάται για το στήθος της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καινούργιο παιδί ή το στήθος της; Αυτό είναι το ερώτημα που βασανίζει την Κιμ Καρντάσιαν τις τελευταίες μέρες, αφού από τη μία δέχεται τις επίμονες πιέσεις του συζύγου της να κάνουν ένα αδελφάκι στη Νόρι κι από την άλλη φοβάται γιατί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, το στήθος της ξεπέρασε το μέγεθος F.

«Ο Κάνι ανέφερε πρόσφατα ότι θα προσπαθήσουν για δεύτερο μωρό, γιατί ο ίδιος δεν θέλει μεγάλο χάσμα μεταξύ των ηλικιών των παιδιών τους» δήλωσε ένας οικογενειακός φίλος των Καρντάσιαν μιλώντας στο Hollywood Gossip.

Ωστόσο η Κιμ φοβάται να δει το στήθος της να πρήζεται ξανά και έχει επικεντρωθεί τώρα στο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης καταφεύγοντας ακόμα και στην πλαστική χειρουργική, ενώ ένα δεύτερο μωρό σίγουρα αποκλείεται προς το παρόν, γεγονός που προκαλεί τριβές στη σχέση του ζευγαριού.

«Κύριο μέλημα της Κιμ είναι το στήθος της» αναφέρει η πηγή «Ξεπέρασαν το μέγεθοςα F κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, το οποίο είναι διπλάσιο από το μέγεθος που είχαν πριν, και φοβάται ότι τώρα φαίνονται πεσμένα, ενώ ψάχνει ήδη για να κάνει λιπαναρρόφηση»

Ο Κάνι Γουεστ αντίθετα υποστηρίζει ότι η Κιμ λέει φαίνεται «όμορφη και δεν χρειαστεί να κάνει τίποτα» εκφράζοντας παράλληλα και ένα φόβο, αφού η δική του μητέρα απεβίωσε κατά τη διάρκεια μιας πλαστικής επέμβασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ