Σελίν Ντιόν: Έχω 3.000 ζευγάρια παπούτσια-Η ντίβα εξηγεί στην Έλεν Ντε Τζένερις την καταναλωτική της μανία [βίντεο] - iefimerida.gr

Σελίν Ντιόν: Έχω 3.000 ζευγάρια παπούτσια-Η ντίβα εξηγεί στην Έλεν Ντε Τζένερις την καταναλωτική της μανία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα «σπίτι» μέσα σε μια τεράστια έπαυλη διαθέτει η Σελίν Ντιόν προκειμένου να «στεγάζει» την ομολογουμένως τεράστια συλλογή της από ζευγάρια παπούτσια.Όπως αποκάλυψε η Καναδή τραγουδίστρια στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις, το «ταπεινό» της σπίτι στην Φλόριντα των ΗΠΑ είναι τόσο μεγάλο που υπάρχει χώρος και για τα 3000 ζευγάρια παπούτσια που διαθέτει!

Η ντίβα της μουσικής μάλιστα προσπάθησε να πουλήσει το 71 εκατομμυρίων δολαρίων υπερπολυτελές οίκημα στην Αμερικανίδα παρουσιάστρια. «Ξέρεις τη μανία που έχω με τα παπούτσια», απολογήθηκε η 45χρονη σταρ... «έχω μια υπέροχη ντουλάπα μόνο γι αυτά...».

Για το βίντεο πατήστε εδώ

Σελίν Ντιόν: Έχω 3.000 ζευγάρια παπούτσια-Η ντίβα εξηγεί στην Έλεν Ντε Τζένερις την καταναλωτική της μανία [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Πηγή: ellentv.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ