ΕΚΤ: Αργή η βελτίωση της ελληνικής οικονομίας- Θα χρειαστούν ένα με δύο πακέτα ακόμη - iefimerida.gr

ΕΚΤ: Αργή η βελτίωση της ελληνικής οικονομίας- Θα χρειαστούν ένα με δύο πακέτα ακόμη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση του ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί περαιτέρω πακέτα ενίσχυσης των δημοσιονομικών της δεδομένων εξέφρασε το μέλος της ΕΚΤ Λουκ Κοέν, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η πρόοδος της χώρας στην βελτίωση της οικονομικής της κατάστασης, είναι πολύ αργή.

Οπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο κ. Κοέν υποστήριξε πως «είναι ξεκάθαρο πως δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με το ελληνικό πρόβλημα. Θα χρειαστεί να κάνουμε και άλλες προσπάθειες, σίγουρα μία φορά ίσως και δύο. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση», δήλωσε στο ραδιόφωνο La Premiere.

Στη συνέχεια, το στέλεχος της ΕΚΤ επεσήμανε πως αν και υπάρχει πρόοδος στην ελληνική οικονομία αυτή είναι πολύ αργή, ενώ λόγω του μικρού μεγέθους της οικονομικής βάσης της χώρας, «θα πάρει πολύ καιρό για να την φέρουμε πίσω στα συνηθισμένα επίπεδα», είπε ο κ. Κοέν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ