Βουλευτής πυροβόλησε με καλάσνικοφ συνάδελφό του – Απίστευτες σκηνές στην Ιορδανία [βίντεο] - iefimerida.gr

Βουλευτής πυροβόλησε με καλάσνικοφ συνάδελφό του – Απίστευτες σκηνές στην Ιορδανία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντεγκλήσεις γίνονται σε όλα τα ανά τον κόσμο κοινοβούλια. Στην Ασία είναι συχνό φαινόμενο να πιάνονται στα χέρια οι πολιτικοί. Αυτό που συνέβη στην Ιορδανία όμως δεν είχε προηγούμενο, καθώς βουλευτής πυροβόλησε με καλάσνικοφ έναν συνάδελφό του, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει.

Ο Ταλάλ αλ Σαρίφ είχε διαμάχη με τον επίσης βουλευτή Κουσάι αλ Νταμίσι όταν έβγαλε το όπλο και άνοιξε το πυρ εναντίον του μέσα στην αίθουσα της συνεδρίασης. Μάλιστα, ο ένας έβγαλε τα παπούτσια του και ο έτερος τη ζώνη του ενώ καβγάδιζαν πριν φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Η ειρωνεία είναι πως όλα αυτά συνέβησαν κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον εσωτερικό κανονισμό του κοινοβουλίου.

Χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ενώ ο Σαρίφ συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση κατά της αρχής. Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Ιορδανίας, ο δράστης τέθηκε εκτός κοινοβουλίου, ενώ και για τον Νταμίσι ανεστάλη η βουλευτική του ιδιότητα για έναν χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ