Πρόεδρος κόμματος στη Γερμανία σε στυλ… «50 αποχρώσεις του γκρι» [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρόεδρος κόμματος στη Γερμανία σε στυλ… «50 αποχρώσεις του γκρι» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της Τζάσμιν Μάουερ η οποία δείχνει τον... άλλο της εαυτό μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Η πρόεδρος των Πειρατών της Γερμανίας, φοράει κορμάκι από δέρμα και PVC σε μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις, είναι δεμένη με σκοινί και χειροπέδες πάνω σε μεταλλικό στύλο και στο πρόσωπό της είναι σχηματισμένη η έκφραση του πόνου.

Όλα αυτά έγιναν σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Bild», όταν η 24χρονη πολιτικός συμμετείχε στο Bondage Workshop για αρχάριους που διοργάνωσε το sex shop Eromed στην περιοχή του Σααρμπρίκεν. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες «ανέβηκαν» στη σελίδα του διοργανωτή του event στο facebook και αυτό ήταν κάτι το οποίο η νεαρή πολιτικός δεν ήθελε να συμβεί.

Έδωσε όμως την απάντησή της μέσα από το δικό της προφίλ στο facebook, με φωτογραφία της με τα ίδια ρούχα πάνω σε διπλό κρεβάτι και ενσωματωμένο το logo του πειρατικού κόμματος και τον τίτλο «Πολιτικός # προκαλεί». Σχολίασε μάλιστα:

«Εφημερίδα με τέσσερα γράμματα θεώρησε ότι έπρεπε να με κάνει σκουπίδι και να προκαλέσει σκάνδαλο μέσα από μερικές φωτογραφίες. Το μοναδικό σκάνδαλο είναι ότι η ίδια η εφημερίδα που ενίσταται δημοσιεύει συχνά τόπλες φωτογραφίες γυναικών. Εγώ δέχτηκα πολλά θετικά σχόλια γι' αυτό και άκουσα πολλές φορές τη φράση: "τώρα ψηφίζουμε μια πραγματική πειρατίνα"».

Πρόεδρος κόμματος στη Γερμανία σε στυλ… «50 αποχρώσεις του γκρι» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πρόεδρος κόμματος στη Γερμανία σε στυλ… «50 αποχρώσεις του γκρι» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Πρόεδρος κόμματος στη Γερμανία σε στυλ… «50 αποχρώσεις του γκρι» [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πρόεδρος κόμματος στη Γερμανία σε στυλ… «50 αποχρώσεις του γκρι» [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ