Πορεία των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ- Στη Αθήνα σωματεία από όλη τη χώρα -Κλειστή η Σταδίου - iefimerida.gr

Πορεία των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ- Στη Αθήνα σωματεία από όλη τη χώρα -Κλειστή η Σταδίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πορεία διαμαρτυρίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και ακολούθως στη Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στην ΛΑΡΚΟ, αντικρούοντας τη σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.

Οι κινητοποιήσεις έχουν πανελλαδικό χαρακτήρα στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας των σωματείων εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ.

Οι εργαζόμενοι με βασικό σύνθημα «Δε πωλείται η ΛΑΡΚΟ» ολοκλήρωσαν νωρίτερα συγκέντρωση στην πλατεία Ομόνοιας και αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορεία στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Μέχρι στιγμής κλειστή είναι η Σταδίου. Οι εργαζόμενο αξιώνουν να παραμείνει ανοιχτή η εταιρεία και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα οι δεσμεύσεις του οποίου δεν ικανοποίησαν τους πρώτους. Μάλιστα, όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον κ. Σταϊκούρα, οι συγκεντρωμένοι έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους άρχισαν να αντιδρούν έντονα φωνάζοντας συνθήματα ενώ πέταξαν και μπουκάλια στο κτίριο. «Μας είπε ότι η θέση της κυβέρνησης είναι να μη χαθούν οι θέσεις εργασίας. Συνεχίζουμε τον αγώνα και ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε», ανέφερε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Ανδρέας Κορετζέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ