Κλείνουν την ΕΤ1, κάνουν εθελουσία για δημοσιογράφους και περικοπές - iefimerida.gr

Κλείνουν την ΕΤ1, κάνουν εθελουσία για δημοσιογράφους και περικοπές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Υπουργός Επικρατείας, Ηλίας Μόσιαλος, θα είναι ο νέος πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ και πληροφορίες αναφέρουν πως σκοπεύει να προβεί σεμεγάλες περικοπές, κατάργηση της ΕΤ1, και απολύσεις προσωπικού.

Ο Ηλίας Μόσιαλος φαίνεται να έχει συζητήσει σε αλλεπάλληλες συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό, όλες τις αλλαγές τις οποίες έχει σχεδιάσει και στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει άμεσα, πιθανά και μέσα στο καλοκαίρι. Μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι το σχέδιο το οποίο έχει εκπονήσει τυγχάνει της εγκρίσεως του κ. Παπανδρέου.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λέγεται ότι ο Ηλίας Μόσιαλος θα προχωρήσει σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για περισσότερους από 500 εργαζόμενους, κυρίως δημοσιογράφους. Την ίδια ώρα, θα τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο για συγχώνευση των περιφεριακών σταθμών, ενώ θα μειωθεί το κοστολόγιο του τηλεοπτικού προγράμματος, καθώς θα κοπούν αρκετές εκπομπές τη νέα σεζόν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στα πλάνα του κ. Μόσιαλου είναι η κατάργηση της ΕΤ1, της Ραδιοτηλεόρασης, της κρατικής ορχήστρας της ΕΡΤ, αλλά και των ψηφιακών καναλιών που θεωρούνται επιζήμια, ενώ θα παραμείνουν μόνο η ΝΕΤ (ως ενημερωτικό και πολιτιστικό κανάλι) και η ΕΤ3 (για εθνικούς λόγους), αλλά και στα δύο κανάλια θα γίνουν γενναίες περικοπές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ