Το ΤΑΙΠΕΔ βγάζει στο σφυρί βγάζει τέσσερις ιαματικές πηγές-Από ποιες γίνεται η αρχή - iefimerida.gr

Το ΤΑΙΠΕΔ βγάζει στο σφυρί βγάζει τέσσερις ιαματικές πηγές-Από ποιες γίνεται η αρχή

Το ΤΑΙΠΕΔ βγάζει στο σφυρί βγάζει τέσσερις ιαματικές -Από ποιες γίνεται η αρχή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις ιαματικές πηγές βγαίνουν σε διεθνή διαγωνισμό από το ΤΑΙΠΕΔ με στόχο την ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού και του τουρισμού υγείας. Η αρχή γίνεται με την αξιοποίηση τεσσάρων ακινήτων ιαματικών πηγών στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.

Τα ακίνητα τίθενται στη διαγωνιστική διαδικασία, η οποία πρόκειται να διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη θα είναι αυτή της υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους πιθανούς επενδυτές και θα έχει καταληκτική ημερομηνία τις 23 Οκτωβρίου 2013, ενώ θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση που θα αφορά την κατάθεση δεσμευτικών οικονομικών προσφορών από τους προεπιλεγέντες υποψηφίους, που υπολογίζεται να ολοκληρωθεί έως τα τέλη του χρόνου.

Πρόκειται για:

  1. Το ακίνητο ιαματικών πηγών Υπάτης, το οποίο βρίσκεται στην πόλη των Λουτρών Υπάτης
  2. Το ακίνητο ιαματικών πηγών Θερμοπυλών, το οποίο είναι όμορο της ιστορικής πόλης των Θερμοπυλών. Η ιαματική πηγή με τα πέντε κτίρια βρίσκονται στο μεγαλύτερο τμήμα του ακινήτου
  3. Το ακίνητο ιαματικών πηγών Κονιαβίτη Καμένων Βούρλων, το οποίο είναι όμορο της πόλης των Καμένων Βούρλων στη δυτική της πλευρά και αναπτύσσεται από τη θάλασσα μέχρι τους πρόποδες του όρους Κνημίς. Αποτελείται από τρία τμήματα, από τα οποία το μεγαλύτερο (με το κάμπινγκ) έχει παραθαλάσσιο μέτωπο μήκους περίπου 800 μ.
  4. Το ακίνητο ιαματικών πηγών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων, το οποίο αναπτύσσεται στην πόλη των Καμένων Βούρλων, από τη θάλασσα μέχρι και τις πλαγιές του όρους Κνημίς. Αποτελείται από πέντε τμήματα σε ένα από τα οποία περιλαμβάνονται πέντε κτίρια.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ