Ξύπνησε άλλος άνθρωπος από τη νάρκωση – Μηνύει το νοσοκομείο γιατί της ζωγράφισαν μουστάκι στο χειρουργείο [εικόνα] - iefimerida.gr

Ξύπνησε άλλος άνθρωπος από τη νάρκωση – Μηνύει το νοσοκομείο γιατί της ζωγράφισαν μουστάκι στο χειρουργείο [εικόνα]

Ξύπνησε άλλος άνθρωπος από τη νάρκωση – Μηνύει το νοσοκομείο γιατί της ζωγράφισα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακριβά θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι ενός νοσοκομείου το περίεργο χιούμορ τους. Η Βερόνικα Βαλντέζ δεν το συμμερίστηκε ιδιαίτερα, όταν ξύπνησε έπειτα από επέμβαση έχοντας ζωγραφισμένο ένα μουστάκι στο πρόσωπό της. Και αποφάσισε να κινηθεί νομικά ενάντια στους «καλλιτέχνες».

Οπως προέκυψε, πίσω από την πλάκα βρίσκονται δύο άτομα. Ενώ η 36χρονη βρισκόταν στο χειρουργικό τραπέζι, ο αναισθησιολόγος «ζωγράφισε» στο πρόσωπο της ένα μουστάκι και πρόσθεσε δάκρυα με αυτοκόλλητα, ενώ ζήτησε από μία νοσοκόμα να φωτογραφήσει το «έργο» του.

Ομως το «ντοκουμέντο» κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να υποπέσει στην αντίληψη της ασθενούς, η οποία αποφάσισε να κάνει μήνυση στους εμπλεκόμενους ζητώντας αποζημίωση. Οπως ισχυρίζεται, εξαιτίας αυτής της πλάκας αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη δουλειά της. Εργαζόταν σε ιατρείο και όταν η φωτογραφία έπεσε στα χέρια των συναδέλφων της, εκείνοι δεν σταματούσαν να την κοροϊδεύουν.

Ο «δράστης», Πάτρικ Γιανγκ, δήλωσε πως πίστευε ότι η Βαλντέζ θα εκτιμούσε το αστείο, αλλά ο αναισθησιολόγος διαψεύστηκε.

Πηγή: metro.co.uk

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ