Κάθε Τρίτη βγαίνουμε Αθήνα: Οικονομικές προτάσεις στα πιο ωραία στέκια του κέντρου [εικόνες] - iefimerida.gr

Κάθε Τρίτη βγαίνουμε Αθήνα: Οικονομικές προτάσεις στα πιο ωραία στέκια του κέντρου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οργανωμένη δράση, που περιλαμβάνει καφέ με 2€, ποτό με 5€ και μενού με 10€ στα συμβεβλημένα με το πρόγραμμα στέκια του κέντρου είχε ιδιαίτερη επιτυχία, γι' αυτό και το πρόγραμμα παρατάθηκε ως τις 31 Δεκεμβρίου 2013.

Εδώ και τρεις σεζόν, ο δήμος Αθηναίων επιχειρεί να ζωντανέψει το κέντρο της πόλης και να ξαναδώσει ώθηση στα καφέ και τα εστιατόρια του, μέσα από τη θέσπιση του προγράμματος «Βγαίνουμε Αθήνα».

Τώρα λοιπόν έχουμε έναν καλό λόγο να θυμηθούμε τις αγαπημένες γωνιές του κέντρου τρώγοντας κάθε Τρίτη με 10€ κατ' άτομο. Εδώ θα βρείτε όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στη δράση καθώς και πέντε γευστικές προτάσεις για οικονομικό φαγητό και ποτό όπως τα επέλεξε το in2life.

Altamira (Τσακάλωφ 36α)

Κάθε Τρίτη βγαίνουμε Αθήνα: Οικονομικές προτάσεις στα πιο ωραία στέκια του κέντρου [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Βρίσκεται στην καρδιά του Κολωνακίου, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, και στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό με αρχοντικές αίθουσες. Στα τραπέζια του σερβίρονται πολυεθνικές γεύσεις – θα βρείτε πιάτα από την Ινδία και τον Λίβανο μέχρι το Μεξικό - ενώ οι μουσικές που ακούγονται κινούνται σε ανάλογο κλίμα. Στο μενού των 10€ περιλαμβάνονται επιλογές όπως σαλάτα Αλταμίρα με μαρούλι, αβοκάντο, ρόκα, κοτόπουλο, μανιτάρια και ξινή κρέμα, φατούς, ταμπουλέ, μεξικάνικη σαλάτα, αλλά και κυρίως πιάτα όπως τσιμιτσάνγκα (σταρένια τορτίγια με κοτόπουλο), μπουρίτος, κεσαντίγια, σουβλάκι ταντούρι και κεμπάπ.

Αλεξάνδρα (Αργεντινής Δημοκρατίας 14, πάρκο Παναθήναια - λεωφ. Αλεξάνδρας)

Κάθε Τρίτη βγαίνουμε Αθήνα: Οικονομικές προτάσεις στα πιο ωραία στέκια του κέντρου [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η όμορφη, εναλλακτική πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας στις παρυφές της Νεάπολης εξελίσσεται σταδιακά σε πιάτσα με ποιοτικά και οικονομικά εστιατόρια. Ένα από τα αγαπημένα μας είναι το εστιατόριο Αλεξάνδρα, με τον φωτεινό χώρο, τα λευκά τραπεζάκια και την ανοιχτή βεράντα που θα μας κρατήσει χορτάτους και δροσερούς και το καλοκαίρι. Η κουζίνα κινείται σταθερά σε ελληνικούς και μεσογειακούς τόνους, συστήνοντας παράλληλα γεύσεις από διαφορετικές περιοχές της χώρας. Το μενού των 10€ περιλαμβάνει ιταλική σαλάτα με κοφτό μακαρονάκι, κοτόπουλο, φινόκιο, κόκκινα φασόλια και ρόκα, μία επιλογή από κυρίως όπως σπαγγέτι με πέστο βασιλικού ή πανσέτες με τηγανητές πατάτες και barbecue sauce και πανακότα για το κλείσιμο. Διατίθεται επίσης φιάλη κρασί Λήμνου με 12€

Μικρή Βενετία (Γ. Ολυμπίου 15, Κουκάκι)

Κάθε Τρίτη βγαίνουμε Αθήνα: Οικονομικές προτάσεις στα πιο ωραία στέκια του κέντρου [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Όμορφος μοντέρνος χώρος με λαχταριστές παραδοσιακές γεύσεις (με έμφαση στις κρητικές) στο Κουκάκι, η Μικρή Βενετία αποτελεί οικονομική επιλογή κάθε Τρίτη, αλλά και όλες τις υπόλοιπες εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας, στις οποίες έχει καθιερώσει μενού με 12€. Δοκιμάστε σιουφιχτά ζυμαρικά, ξανθιώτικο καβουρμά, γιουβετσάδα απάκι, καλιτσούνια και σαγάνι και θα μας θυμηθείτε.

Polis Grand (Βερανζέρου 10)

Κάθε Τρίτη βγαίνουμε Αθήνα: Οικονομικές προτάσεις στα πιο ωραία στέκια του κέντρου [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Το κρυφό μυστικό της Ομόνοιας βρίσκεται... πολύ ψηλά: Στο roof garden του ξενοδοχείου Polis, στον 9° όροφο, ο οποίος απολαμβάνει υπέροχη θέα στην Ακρόπολη (και όχι μόνο), έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε κάθε Τρίτη μια επιλογή γεύσεων εμπνευσμένη από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Fishαλίδα (Ναϊάδων 2 και Αντήνορος)

Κάθε Τρίτη βγαίνουμε Αθήνα: Οικονομικές προτάσεις στα πιο ωραία στέκια του κέντρου [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Πίσω από το καταπράσινο πάρκο που χωρίζει το Παγκράτι από την φασαρία της λεωφόρου Β. Κωνστανίνου, το ψάρι μας συστήνεται αλλιώς σε αυτή τη μοντέρνα ψαροταβέρνα με τον φωτεινό και όμορφα διακοσμημένο χώρο. Πίσω από την μοντέρνα αισθητική όμως, κρύβονται κλασικές αξίες, όπως αυτή του θεσσαλικού τσίπουρου, των φρέσκων ψαρομεζέδων, των μακαρονάδων με τα θαλασσινά και των σπιτικών γλυκών.

Κάθε Τρίτη, η Fishαλίδα σας δίνει μία σειρά από επιλογές από το ήδη υπάρχον μενού της – στην προσφορά των 10€ "συμμετέχουν" κάποια από τα ορεκτικά, κάποια από τα κυρίως και δύο επιδόρπια. Την Τρίτη, η Fishaλίδα λειτουργεί από τις 18.00 ως τα μεσάνυχτα.

Πηγή: in2life.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ