Γιουχαΐστηκε και στην Κρήτη η Λούκα Κατσέλη από το ΠΑΜΕ - iefimerida.gr

Γιουχαΐστηκε και στην Κρήτη η Λούκα Κατσέλη από το ΠΑΜΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

"Deja vu" της επίσκεψής της στη Θεσσαλονίκη βίωσε σήμερα το πρωί η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη, που έπεσε 'θύμα' αποδοκιμασιών, αυτή την φορά από μέλη του Εργαστικού Κέντρου και εκπροσώπους του ΠΑΜΕ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι συγκεντρωμένοι έξω από το Επιμελητήριο της πόλης όπου βρισκόταν η υπουργός συνοδευόμενη από τον υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου, αξίωσαν να εισέλθουν στον χώρο για να την συναντήσουν, αλλά εμποδίστηκαν από άνδρες των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί μπροστά στην είσοδο, αποκλείοντάς την. Πραγματοποίησαν λοιπόν παράσταση διαμαρτυρίας με αφορμή τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στην περιοχή, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Στο πανό που είχαν αναρτήσει μέλη του ΠΑΜΕ αναγραφόταν το σύνθημα "αυτή η πολιτική των μονοπωλίων, είναι εντολή, Αγώνας-Ρήξη-Ανατροπή", ενώ οι παρευρισκόμενοι φώναζαν εν χορώ "τέρμα πια στην κοροϊδία, κάτω το κεφάλαιο και η πλουτοκρατία". Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν οι άνδρες των ΜΑΤ άρχισαν να απωθούν τους συγκεντρωμένους που επέμεναν να μπουν στο Επιμελητήριο, με τους τελευταίους να φωνάζουν "ντροπή σας" και να ακολουθούν διαπληκτισμοί μεταξύ των δύο πλευρών.

Τα χειρότερα ευτυχώς αποφεύχθησαν μετά από παρέμβαση συνεργάτη της κ.Κατσέλη που επέτρεψε την είσοδο στην αίθουσα αντιπροσωπείας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. Εκεί, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην υπουργό Εργασίας για την συμπεριφορά των οργάνων τάξης απέναντί τους, με τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας να ακούγεται σε βίντεο να απειλεί την κ.Κατσέλη με την φράση "θα τα πούμε μετά", αλλά και να καταφέρεται κατά του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη καθιστώντας τον υπεύθυνο που δεν είχαν κληθεί στην ενημερωτική σύσκεψη με την υπουργό. Τα συνθήματα δεν σταμάτησαν ούτε εντός της αιθούσης, εωσότου η κ.Κατσέλη πήρε το μικρόφωνο και εξηγώντας ότι επισκέφθηκε το Ηράκλειο ειδικά για να ενημερώσει τους παραγωγικούς φορείς για δύο νέα προγράμματα στήριξης της εργασίας, χαρακτήρισε τα εργατικά κέντρα ως 'βασικούς εταίρους' στην προσπάθεια του υπουργείου για στήριξη της απασχόλησης, ζητώντας την συμβολή και την ενεργό τους παρουσία...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ