Μέχρι το 2022 το χρέος σας πρέπει να μειωθεί στο 110% του ΑΕΠ, απαντά η Μέρκελ σε Ελληνίδα αναγνώστρια της Bild - iefimerida.gr

Μέχρι το 2022 το χρέος σας πρέπει να μειωθεί στο 110% του ΑΕΠ, απαντά η Μέρκελ σε Ελληνίδα αναγνώστρια της Bild

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Ελλάδα πρέπει να μειώσει το χρέος της στο 110% του ΑΕΠ της ως το 2022», τόνισε η Άνγκελα Μέρκελ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση Ελληνίδας αναγνώστριας της Bild. «Μέχρι τότε έχετε πολλά να αλλάξετε», το μήνυμα της Γερμανίδας καγκελαρίου.

Η ελληνικής καταγωγής Μαρία Σαραφίδου ήταν μεταξύ των πολιτών οι οποίοι, μέσω της Bild, υπέβαλαν ερωτήσεις στην καγκελάριο, ενόψει των εκλογών της 22ας Σεπτεμβρίου.

Η κ. Σαραφίδου ρώτησε «μέχρι πότε θα πρέπει η Ελλάδα να στηρίζεται οικονομικά», για να απαντήσει η κ. Μέρκελ ότι «αυτό εξαρτάται κυρίως από τις εξελίξεις στην Ελλάδα».

Το χρέος της χώρας θα πρέπει να μειωθεί στο 110% του ΑΕΠ της ως το 2022 ώστε να θεωρείται βιώσιμο, συμπλήρωσε, «αλλά μέχρι τότε συμφωνούμε ότι η Ελλάδα έχει να αλλάξει πολλά», κάτι με το οποίο συμφώνησε η Ελληνίδα αναγνώστρια της Bild, λέγοντας: «Σε αυτό έχετε δίκιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ