Η Αίγυπτος δεν ηρεμεί – Ενας νεκρός στις νέες διαδηλώσεις της Μουσουλμανικής Αδελφότητας - iefimerida.gr

Η Αίγυπτος δεν ηρεμεί – Ενας νεκρός στις νέες διαδηλώσεις της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Η Αίγυπτος δεν ηρεμεί – Ενας νεκρός στις νέες διαδηλώσεις της Μουσουλμανικής Αδε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν συμπληρωθεί δύο μήνες από την ανατροπή του ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι, αλλά η Αίγυπτος παραμένει σε κλίμα αναταραχής που κοστίζει ζωές. Στις νέες διαδηλώσεις της Μουσουλμανικής αδελφότητας, σκοτώθηκε ένας άνδρας.

Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν ξανά στους δρόμους σε διάφορες πόλεις της Αιγύπτου. Ο 30χρονος άνδρας σκοτώθηκε στην επαρχία Νταμιέτα, στις διαδηλώσεις που έγιναν έπειτα από το κάλεσμα των υποστηρικτών του Μόρσι. Επεισόδια αναφέρθηκαν και στην Αλεξάνδρεια και την πόλη Τάντα στο Δέλτα του Νείλου.

Οι συγκρούσεις στην Νταμιέτα ξέσπασαν όταν μία ομάδα από υποστηρικτές του πρώην προέδρου ξεκίνησε πορεία μετά τις προσευχές της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να αρχίσουν αψιμαχίες με αντιπάλους του Μόρσι, σύμφωνα με μαρτυρίες. Στις συγκρούσεις χρησιμοποιήθηκαν σφενδόνες, πέτρες και στειλιάρια. Τραυματίσθηκαν τουλάχιστον άλλα πέντε πρόσωπα.

Στην Αλεξάνδρεια, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αιγύπτου, ένας γιατρός και άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων που σημειώθηκαν κατά τις διαδηλώσεις που οργάνωσαν υποστηρικτές του Μόρσι.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ