Ο Κάμερον απαντάει με θυμό στον Πούτιν: Η Βρετανία μπορεί να είναι μικρό νησί αλλά έσωσε την Ευρώπη από το φασισμό - iefimerida.gr

Ο Κάμερον απαντάει με θυμό στον Πούτιν: Η Βρετανία μπορεί να είναι μικρό νησί αλλά έσωσε την Ευρώπη από το φασισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανταπέδωσε τα πυρά ο Ντέιβιντ Κάμερον στον Πούτιν που αποκάλεσε τη Βρετανία «απλά ένα μικρό νησί για το οποίο ενδιαφέρεται μόνο ο Αμπράμοβιτς».

Η δήλωση που εξόργισε τον Βρετανό πρωθυπουργό φέρεται να έγινε από τον επίσημο εκπρόσωπο του Πούτιν στο περιθώριο της G20 στην Αγία Πετρούπολη.

Ο οργισμένος Κάμερον απάντησε νωρίτερα, ότι "η Βρετανία μπορεί να είναι ένα μικρό νησί, αλλά έσωσε την Ευρώπη από τον φασισμό, κατάργησε τη δουλεία και 'εφηύρε ότι ήταν να εφευρεθεί'".

Πάντως Ρώσοι αξιωματούχοι κατηγορηματικά αρνούνται ότι έγιναν οι συγκεκριμένες δηλώσεις που αποδίδονται στον επίσημο εκπρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντιμίτρι Πεσκοβ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ