Η Μέρκελ κυκλοφορεί και σε εφαρμογή στο κινητό για χάρη της προεκλογικής της καμπάνιας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέρκελ κυκλοφορεί και σε εφαρμογή στο κινητό για χάρη της προεκλογικής της καμπάνιας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αέρα τεχνολογίας αποφάσισε η Άνγκελα Μέρκελ να στηρίξει την προεκλογική της καμπάνια λίγο πριν πριν από τις εκλογές της 22ης Σεπτεμβρίου, κυκλοφορώντας την "εφαρμογή Μέρκελ" για κινητά τηλέφωνα.

Η νέα αυτή εφαρμογή επιτρέπει στους Γερμανούς να "ξεκλειδώσουν" τα μηνύματα στις προεκλογικές αφίσες της καγκελαρίου. Αφού κατεβάσουν την εφαρμογή στο smartphone ή το iPhone τους στη συνέχεια στρέφουν τη συσκευή σε μια αφίσα της Μέρκελ και τότε εμφανίζεται ένα μικρό βίντεο με την καγκελάριο να μιλάει.

Η Μέρκελ εμφανίζεται με ένα κόκκινο σακάκι χαμογελαστή να λέει στους Γερμανούς: "Γεια σας και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Στις 22 Σεπτεμβρίου μπορείτε να αποφασίσετε για το δικό σας μέλλον και το μέλλον της χώρας μας. Μαζί μπορούμε".

Η καγκελάριος που προηγείται στις δημοσκοπήσεις έναντι του αντιπάλου της Πεερ Στάινμπρουκ των Σοσιαλδημοκρατών εμφανίζεται να ανησυχεί για τον μεγάλο αριθμό αναποφάσιστων ψηφοφόρων.

Έτσι ο επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Μέρκελ, Χέρμαν Γκρόχε δήλωσε ότι ελπίζει πως η νέα εφαρμογή θα κινητοποιήσει περισσότερους ψηφοφόρους να στηρίξουν τους Χριστιανοδημοκράτες σε μία "σφιχτή κούρσα", όπως χαρακτήρισε τις εκλογές.

Η Μέρκελ κυκλοφορεί και σε εφαρμογή στο κινητό για χάρη της προεκλογικής της καμπάνιας [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Η Μέρκελ κυκλοφορεί και σε εφαρμογή στο κινητό για χάρη της προεκλογικής της καμπάνιας [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ