Η όμορφη Άννα στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων - iefimerida.gr

Η όμορφη Άννα στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Άννα Ζωηρου, η συνεργάτιδα του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη είναι από χθες ένα από τα μέλη του «Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.».

Η κ.Ζωηρού θήτευσε αρκετά χρόνια στο πλάι του κ.Καρατζαφέρη ως επιστημονική σύμβουλος, όταν εκείνος ήταν ακόμη ευρωβουλευτής. Εκείνη την εποχή η κ.Ζωηρού εργαζόταν στις Βρυξέλλες σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών, ως διευθύντρια Οικονομικών. Όταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έφυγε από τις Βρυξέλλες, εκείνη συνεργάστηκε με τον ευρωβουλευτή που τον αντικατέστησε, τον πρέσβη κ. Γιώργο Γεωργίου.

Στη συνέχεια πήγε στο Λονδίνο, όπου για ένα διάστημα ήταν λέκτορας Οικονομικών στο City College του Λονδίνου και παράλληλα διευθύντρια Μάρκετινγκ του εκεί γραφείου του ΕΟΤ, το 2004. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ανέλαβε μέχρι και τον Ιανουάριο του 2010 μέλος της Επιτροπής Προμηθειών του υπουργείου Υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ