O 23χρονος Αγγλος που θέλει να κάνει σταρ η Αντζελίνα Τζολί [εικόνες] - iefimerida.gr

O 23χρονος Αγγλος που θέλει να κάνει σταρ η Αντζελίνα Τζολί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό την προστασία της έχει πάρει η Αντζελίνα τον 23χρονο Τζακ Ο'Κόνελ, γνωστό στο ευρύ κοινό από την βρετανική τηλεοπτική σειρά Skins, τον οποίο έχει επιλέξει προσωπικά ως πρωταγωνιστή στη νέα της ταινία με τίτλο Unbroken.

«Η Αντζελίνα έχει υπάρξει πολύ γενναιόδωρη στο να βοηθήσει τον Τζακ να προετοιμαστεί για μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα του». Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ραγδαία ανερχόμενου Βρετανού ηθοποιού. Προσθέτοντας ότι του έχει δώσει και μια πάρα πολύ σημαντική συμβουλή, δηλαδή το «Συγκεντρώσου στη δουλειά».

Ο 23χρονος ξεκινάει την άλλη εβδομάδα γυρίσματα στη Νέα Ζηλανδία. για το Unbroken, την αληθινή ιστορία του Λουίς Ζαμπερίνι, του θρυλικού δρομέα μεγάλου αποστάσεων που εκπροσώπησε τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου το 1936, στην οποία η Τζολί εκτελεί χρέη σκηνοθέτη και παραγωγού.

O 23χρονος Αγγλος που θέλει να κάνει  σταρ η Αντζελίνα Τζολί [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Μάλιστα ο Κόνελ καλείται να υποβληθεί σε εντατική δίαιτα προκειμένου να υποδυθεί τον δρομέα, που πέρασε 47 μέρες στην θάλασσα όταν το αεροσκάφος του καταρρίφθηκε πάνω από τον Ειρηνικό κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, την εποχή που ήταν αιχμάλωτος πολέμου από τους Γιαπωνέζους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντζελίνα Τζολί Τζακ Ο'Κόνελ Unbroken
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ