Δύο στα δύο για την Εθνική – Εκαμψε και την αντίσταση της Ρωσίας - iefimerida.gr

Δύο στα δύο για την Εθνική – Εκαμψε και την αντίσταση της Ρωσίας

Δύο στα δύο για την Εθνική – Εκαμψε και την αντίσταση της Ρωσίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιστή στο στόχο της παραμένει η Εθνική ομάδα στη Σλοβενία. Στο δεύτερο παιχνίδι για το Ευρωμπάσκετ δεν είχε απώλειες και συνεχίζει αήττητη, αφού έκαμψε και την αντίσταση της Ρωσίας κερδίζοντας με 80-71.

Μόλις απέβαλε το άγχος του πρώτου δεκαλέπτου, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε τον έλεγχο του αγώνα και πέτυχε το «2 στα 2». Καθοριστικοί ήταν η εμφάνιση των Περπέρογλου και Μαυροκεφαλίδη, ενώ τα άσχημα νέα ήταν πως έπαθε διάστρεμμα ο Σπανούλης.

Για τη Ρωσία από την άλλη, «χάλκινη» στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας και στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στον Δ' όμιλο.

Η Εθνική έχει ρεπό την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο (22:00) θα αντιμετωπίσει την Τουρκία, που δεν έχει γευθεί ακόμα τη χαρά της νίκης στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ