O Αυστραλός πιτσιρικάς που τη «σπάει» στην Apple – Βγάζει στο διαδίκτυο τα προϊόντα πριν παρουσιαστούν - iefimerida.gr

O Αυστραλός πιτσιρικάς που τη «σπάει» στην Apple – Βγάζει στο διαδίκτυο τα προϊόντα πριν παρουσιαστούν

O Αυστραλός πιτσιρικάς που την «σπάει» στην Apple – Βγάζει στο διαδίκτυο τα προϊ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάπου στο στρατηγείο της Apple πρέπει να υπάρχει μία φωτογραφία του στον τοίχο, στην οποία τα στελέχη πετούν... βελάκια. Είναι ο άνθρωπος που επιμένει να παίζει με την υπομονή του κολοσσού της τεχνολογίας. Γιατί τους τη «σπάει» διαρκώς, βγάζοντας στο διαδίκτυο τα νέα προϊόντα πριν καν αυτά παρουσιαστούν. Και όλα αυτά ένας 14χρονος.

Ο Σόνι Ντίκσον έχει φτιάξει «όνομα» στο διαδίκτυο με αυτό τον τρόπο. Ο έφηβος ζει στη Μελβούρνη, από εκεί όπου διαλύει κάθε πλάνο της Apple για την παρουσίαση των νέων προϊόντων της. Ο 14χρονος ήταν ο άνθρωπος που είχε δώσει στη δημοσιότητα τον Αύγουστο τις φωτογραφίες για το σαμπανιζέ χρώμα του νέου iPhone. Τώρα ξαναχτύπησε, αφού «ανέβασε» στην ιστοσελίδα του εικόνες από το νέο κεντρικό κουμπί της συσκευής, που σύμφωνα με φήμες θα λειτουργεί ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η Apple έχει καλέσει τα ΜΜΕ σε παρουσίαση στις 10 Σεπτεμβρίου, εκεί όπου αναμένεται να τους δείξει τουλάχιστον ένα το νέο μοντέλο του iPhone. Ο μικρός όμως τους πρόλαβε πάλι. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πληροφορίες έρχονται από πηγές του στην Κίνα, όπου αγοράζουν πρωτότυπα μέρη των smartphone από εργάτες των εργοστασίων. Στη συνέχεια του στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία ο ίδιος δημοσιεύει.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον για τη δουλειά του είναι τέτοιο που σύμφωνα με τον 14χρονο μόνο μέσα στον Αύγουστο το site του είχε 590 χτυπήματα από τα γραφεία της Apple και 53 από την υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Ο Ντίκσον λέει πως θα σταματούσε αν του το ζητούσε η εταιρεία. «Δεν πρόκειται να τους εκνευρίσω. Ακόμη αγοράζω τα προϊόντα τους», εξήγησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ