Κεραυνοί Ζήγρα σε Τσοχατζόπουλο: «Ακη ζήτα συγγνώμη από τον κόσμο - Μεγάλοι άντρες είμαστε» - iefimerida.gr

Κεραυνοί Ζήγρα σε Τσοχατζόπουλο: «Ακη ζήτα συγγνώμη από τον κόσμο - Μεγάλοι άντρες είμαστε»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Νίκο Καρατζά και ο Νίκος Ζήγρας κατακεραύνωσε τον πρώην υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλο κατά την συμπληρωματική του απολογία και προέτρεψε τον «αγαπημένο του εξάδελφο» να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο.

«Ζήτα συγγνώμη από τον κόσμο. Μεγάλοι άντρες είμαστε. Έχουμε ήδη βγάλει εισιτήριο γι' αλλού» είπε χαρακτηριστικά και ο ίδιος αυτοπροσδιορίστηκε ως «ο μόνος που τον προστάτευε πάντα χωρίς ιδιοτέλεια. Από αγάπη θέλω να τον προστατεύσω και τώρα. Ο εχθρός μας είναι τα λάθη μας».

Και του είπε ακόμη: «Πριν από 14 χρόνια, όταν η καινούρια οικογένειά σου γλεντούσε με τα αμαρτωλά λεφτά, εγώ πήγα στην κόλαση. Ούτε μου άρεσε, ούτε θέλω να ξαναπάω. Στο γάμο σου, όταν είδα τα χρυσά και τα βιολιά, τα έριξα όλα κάτω. Στο σπίτι σου, στην Ακρόπολη, που σε κατέστρεψε, δεν πάτησα ούτε μια φορά».

Ο Νίκος Ζήγρας σημείωσε ότι «η δίκη αυτή άρχισε με 19 κατηγορούμενους και λήγει με ένα αρχιλαμόγιο, εμένα, και 17 - 18 που δηλώνουν ότι δεν ξέρουν τίποτε. Με περιμένουν άλλες τέσσερις δικές. Θέλω να ζητήσω από το δικαστήριο σας να με βοηθήσει να λυτρωθώ».

Εν τω μεταξύ παρουσίασε αντίγραφο εμβάσματος - «γρίφου» 5,1 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων, που ήλθε από την εισαγγελία της Βέρνης, κατόπιν αιτήματος δικαστικής συνδρομής.

«Ούτε ξέρω από που είναι. Ο κωδικός είναι άγνωστος, και δεν υπάρχει αιτιολογία», είπε ο Ζήγρας, ο οποίος πρωταγωνίστησε πολλές φορές σε φραστικά επεισόδια με την υπεράσπιση Τσοχατζόπουλου.

Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού τόνισαν πάντως ότι «υπάρχουν δύο καταβολές που δεν συνδέονται με τη δικογραφία. Υπάρχει κενό. Στο παρά ένα, το δικαστήριό σας δεν έχει διαπιστώσει τι έχει συμβεί».

Βίκυ Σταμάτη: Ως εξαρτημένη σύζυγος δεν μπορούσα να γνωρίζω

Την «ευθύνη προέλευσης» των χρημάτων που εισέρρεαν στην οικογένεια της, απεκδύθηκε ακόμη μια φορά η Βίκυ Σταμάτη, προβάλλοντας τον ρόλο της «εξαρτημένης συζύγου», «που δεν μπορούσε να γνωρίζει».

Η σύζυγος Τσιχατζοπουλου προέβαλε και πάλι το ανθρώπινο επιχείρημα για την επιβαρυμένη υγεία της και το παιδί της: «το ζέον είναι να πλαισιώσω το παιδί μου, τώρα, πριν να είναι πολύ αργά, τόσο για το ίδιο, όσο και γα μένα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο γιος μου, ο ήρωας μου, περιμένει με αγωνία την αγαπημένη του μανούλα να τον εγγράψει στη Β´ Δημοτικού», πρόσθεσε η Βίκυ Σταμάτη, κάνοντας έκκληση για απονομή δικαίου. «Δεν απεδείχθη τίποτε εναντίον μου. Δεν είναι ούτε εγωιστικό, ούτε αλαζονικό, θεωρώ ότι πρέπει να με απαλλάξετε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ