Athensinsiders: Μια παρέα φίλων που έγιναν προσωπικοί ξεναγοί, αναδεικνύοντας τις κρυμμένες γωνιές της Αθήνας - iefimerida.gr

Athensinsiders: Μια παρέα φίλων που έγιναν προσωπικοί ξεναγοί, αναδεικνύοντας τις κρυμμένες γωνιές της Αθήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι athensinsiders είναι μια ομάδα φίλων που μεγάλωσε στην Αθήνα. Μπορεί ο καθένας τους να έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα όμως μοιράζονται κάτι κοινό: την αγάπη για τα ταξίδια. Έτσι έγιναν οι προσωπικοί ξεναγοί της πόλης, παρέχοντας όμως μια διαφορετική ξενάγηση.

Ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτό; Τέσσερα νέα παιδιά: Η Άνθια Βλασσοπούλου, η Δάφνη Τραγκάκη, ο Κωνσταντίνος Τραγκάκης και η Νάταλι Κόντου που στέλνουν το δικό τους μήνυμα προς τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να ανακαλύψουν τις πολλαπλές όψεις της Ελλάδας με τη συνοδεία ενός ντόπιου.

Athensinsiders: Μια παρέα φίλων που έγιναν προσωπικοί ξεναγοί, αναδεικνύοντας τις κρυμμένες γωνιές της Αθήνας  | iefimerida.gr 0

Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο οργανισμό που μοιράζεται το πάθος για τις κρυμμένες γωνιές της Αθήνας μέσα από πανέμορφες διαδρομές και προσαρμοσμένα δρομολόγια μακριά από τα πλήθη των τουριστών. Και το πιο σημαντικό: η προσωπική επαφή.

Athensinsiders: Μια παρέα φίλων που έγιναν προσωπικοί ξεναγοί, αναδεικνύοντας τις κρυμμένες γωνιές της Αθήνας  | iefimerida.gr 1

Το πρόγραμμα ξενάγησης διαμορφώνεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κάθε επισκέπτη και μπορεί να επιλέξει κάποιος μεταξύ των παρακάτω:

-ξενάγηση στους Δελφούς
-δοκιμή ελληνικών κρασιών
-ξενάγηση στα ελληνικά μαγαζιά για όμορφα δώρα
-οι γεύσεις της Αθήνας
-δοκιμή τσίπουρου, μεζέδων και ελληνικής κουζίνας
-ξενάγηση σε δρόμους με γκράφιτι

Athensinsiders: Μια παρέα φίλων που έγιναν προσωπικοί ξεναγοί, αναδεικνύοντας τις κρυμμένες γωνιές της Αθήνας  | iefimerida.gr 2

Σκοπός των athensinsiders είναι να προσφέρουν στους τουρίστες μια πραγματική, μη-τουριστική εμπειρία που θα τους επιτρέψει να γνωρίσουν τη χώρα μέσα από τα μάτια των ντόπιων νιώθοντας σα να ζουν και οι ίδιοι εκεί.

Θα τους βρείτε στο athensinsiders.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ