Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ ο «συγγενής» του Μάριον Κόλα που εντοπίστηκε να καλλιεργεί χασίς στην Κρήτη - iefimerida.gr

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ ο «συγγενής» του Μάριον Κόλα που εντοπίστηκε να καλλιεργεί χασίς στην Κρήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Γρίφος» αποτελεί για τους αστυνομικούς η εξιχνίαση των στοιχείων του Αλβανού κακοποιού Αλεξάντερ Κόλα και η εξακρίβωση για το εάν είναι συγγενής του νεκρού πλέον δολοφόνου Μάριον Κόλα.

Ο Αλεξάντερ Κόλα, ο οποίος συνελήφθη για καλλιέργεια περίπου 1.000 χασισόδεντρων στην Κρήτη και τραυματίστηκε στον μηρό μετά από0 ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των αστυνομικών ερευνών, καθώς τόσο το επώνυμο του, όσο και το γεγονός ότι ο Μάριον Κόλα είχε συγγενείς στην Κρήτη, ενισχύσουν τα σενάρια που τον θέλουν να είναι συγγενής του.

Το ενδεχόμενο της συγγένειας των δύο κακοποιών, δεν έχει ούτε εξακριβωθεί ούτε αποκλεισθεί μέχρι στιγμής και η ΕΛ.ΑΣ περιμένει να συγκριθούν τα αποτυπώματα του Αλβανού κακοποιού με τα «ορφανά» αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι των γονιών του Μάριον Κόλα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ανήκουν σε αυτόν.

Στην περίπτωση που αποδειχθεί κάποια συγγένεια ή σχέση μεταξύ των δύο Κόλα, θα ελεγχθεί φυσικά και το ενδεχόμενο ο Αλβανός χασισοκαλλιεργητής να συμμετείχε στην απόδραση των Αλβανών κρατουμένων από τις φυλακές Τρικάλων, καθώς όπως τονίζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, υπάρχουν κοινά σημεία στον τρόπο δράσης του Μάριον Κόλα και του Αλεξάντερ Κόλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ