Σε αστυνομικό κλοιό η ΔΕΘ -4.000 αστυνομικοί θα «σαρώνουν» τη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Σε αστυνομικό κλοιό η ΔΕΘ -4.000 αστυνομικοί θα «σαρώνουν» τη Θεσσαλονίκη

Σε αστυνομικό κλοιό η ΔΕΘ -4.000 αστυνομικοί θα «σαρώνουν» τη Θεσσαλονίκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εντατικούς ελέγχους, συνεχείς περιπολίες δικυκλιστών σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης αρχίζει το επόμενο 24ωρο η εφαρμογή των μέτρων της ΕΛ.ΑΣ., ενόψει των εγκαινίων της 78ης ΔΕΘ. Ο σχεδιασμός των μέτρων ασφαλείας της αστυνομίας θα ολοκληρωθει σε σύσκεψη που θα γίνει στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Τουλάχιστον 4.000 αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα κι άλλες περιοχές της περιφέρειας θα περιπολούν στην πόλη, ενώ λόγω της απουσίας της δημοτικής αστυνομίας, θα έρθουν 140 τροχονόμοι από διάφορες πόλεις, εκ των οποίων 40 δικυκλιστές και 80 πεζοί, με αποκλειστικό καθήκον τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την απομάκρυνση των Ι.Χ. που θα σταθμεύουν παράνομα στο ιστορικό κέντρο.

Την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη οι πορείες, ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. θα αναπτυχθούν σε καίρια σημεία και κεντρικούς δρόμους της πόλης, καθώς επίσης μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ