Γουαζάν Χούντα: Που χάθηκε η 5χρονη από την Συρία που αγνοείται από την Παρασκευή - iefimerida.gr

Γουαζάν Χούντα: Που χάθηκε η 5χρονη από την Συρία που αγνοείται από την Παρασκευή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανησυχία και θλίψη προκαλεί η εξαφάνιση της 5χρονης από την Συρία Γουαζάν Χούντα, της οποίας η ζωή είναι μια τραγική Οδύσσεια, καθώς η οικογένεια της είναι χωρισμένη στα δύο και εκείνη επί μήνες προσπαθεί να τους ξανασυναντήσει.

Οι αστυνομικές αρχές, έχουν κινήσει «γη και ουρανό» προκειμένου να εντοπίσουν την 5χρονη και τον πατέρα της, οι οποίοι εξαφανίστηκαν από τις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Ιλιον την Παρασκευή, ενώ ταυτόχρονα εκφράζονται φόβοι για την ασφάλεια και των δύο, λόγω των ανθρώπων που συνόδευαν τον πατέρα της 5χρονης, καθώς μετά από ενδελεχή έρευνα της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι οι συνοδοί του πατέρα της είναι επικίνδυνοι και για τους δύο, αναφέρουν τα Νέα.

Η τραγική ιστορία της μικρής Χούντα

Η ζωή της μικρής Γουαζάν Χούντα, είναι δραματική καθώς η οικογένεια της είναι μοιρασμένη στα δύο και η ίδια ζει εγκλωβισμένη επί μήνες στην Ελλάδα. Η οικογένεια της πεντάχρονης, αποφάσισε να εγκαταλείψει την Συρία το 2012, εμπιστευόμενη διακινητές για να τους περάσουν στην Ελλάδα. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, οι οικογένεια της 5χρονης έφτασε στη Σουηδία, ωστόσο η ίδια έμεινε πίσω στην Ελλάδα. Οταν εντοπίστηκε από τις Αρχές, η ανήλικη από την Συρία φιλοξενήθηκε για περίπου δύο μήνες στο νοσοκομείο Παίδων και στη συνέχεια στο Χαμόγελο του Παιδιού στο Ιλιον. Η οργάνωση, κίνησε τις διαδικασίες για την επανασύνδεση με την οικογένεια της. Η οικογένεια της ανήλικης, αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα ωστόσο, καθώς ο μικρός αδερφός της έχει σοβαρό πρόβλημα στο νεφρό και θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση με δότη τον πατέρα του.

Πλέον, η ανήλικη Χούντα και ο πατέρας της αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο για την ασφάλεια τους λόγω των συνοδών τους και η Αστυνομία εκφράζει τον φόβο της για την τύχη και των δύο.

Η ανακοίνωση του Amber Alert:

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου εξαφανίστηκε από ΙΛΙΟΝ-ΑΘΗΝΑ η ΧΟΥΝΤΑ ΓΟΥΑΖΑΝ 5 ετών . Έχει Καστανά μαλλιά, Καφέ μάτια, ύψος 110 cm, βάρος 17 Kg . ΦΟΡΟΥΣΕ ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΠΕΔΙΛΑ.

  • Ονοματεπώνυμο: ΧΟΥΝΤΑ ΓΟΥΑΖΑΝ
  • Ημερομηνία γέννησης:22/6/2008
  • Χρώμα μαλλιών: Καστανά
  • Χρώμα ματιών: Καφέ
  • Ημερομηνία εξαφάνισης: 30/8/2013
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ