Αναζήτηση τέλος-Η 23χρονη κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ είναι η Αναστασία Στιλ στο «50 αποχρώσεις του γκρι» [εικόνες] - iefimerida.gr

Αναζήτηση τέλος-Η 23χρονη κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ είναι η Αναστασία Στιλ στο «50 αποχρώσεις του γκρι» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ντακότα Τζόνσον, κόρη του Ντον Τζόνσον και της Μέλανι Γκρίφιθ, ήταν εκείνη που κέρδισε αναπάντεχα τον ρόλο της παρθένας που ξελογιάζεται από τον δισεκατομμυριούχο στην κινηματογραφική μεταφορά του υπερ-best seller «50 αποχρώσεις του γκρι».

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε μέσω σχετικού tweet της συγγραφέως του μυθιστορήματος που πληροφορούσε τα εκατομμύρια φαν της ότι «Με χαρά σας ενημερώνω ότι η Ντακότα Τζόνσον δέχθηκε να είναι η Αναστασία μας».

Ενώ ο ρόλος του Κρίστιαν Γκρέι κατέληξε αντίστοιχα στον 33χρονο Άγγλο Τσάρλι Χούναμ του οποίου ο μόνος πρωταγωνιστικός ρόλος είναι στο Pacific Rim του Γκιγέρμο ντελ Τόρο.

Η επιλογή της Ντακότα ήταν εντελώς μη αναμενόμενη καθώς για τον ρόλο της Αναστασίας πάλεψαν στήθος με στήθος όλες οι νεαρές ενζενί στο Χόλιγουντ, γνωρίζοντας ότι -αν εξαιρέσεις τις γυμνές σκηνές που θα περιέχει- πρόκειται για μια τριλογία που θα τις μετέτρεπε σε πρωτοκλασάτα ονόματα.

Η Τζόνσον, που δουλεύει ως μοντέλο από τα 12 της, είναι γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στο Social Network (σ.σ. είναι η φοιτήτρια του Στάνφορντ με την οποία πέφτει στο κρεβάτι ο χαρακτήρας του Τζάστιν Τίμπερλέϊκ), καθώς επίσης από την τηλεοπτική σειρά Ben & Kate που κόπηκε μετά από μια σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ