Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα - iefimerida.gr

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επικυρώθηκε τελικά σήμερα η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα, παρότι υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα τα οποία περιμένουν να διευθετηθούν.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Γόντικας εξερχόμενος από τα γραφεία της ΕΠΟ, η επικύρωση της βαθμολογίας της αγωνιστικής σεζόν 2010-11 έγινε καθώς υπάρχουν ποινικές ρήτρες που δεσμεύουν μια τέτοια κίνηση να γίνει μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Ωστόσο, ο κ. Γόντικας επεσήμανε πως: «Στην επίσημη ανακοίνωση θα γίνουν απολύτως δεκτές όσες αποφάσεις διαιτητικών οργάνων ληφθούν».

Επτά ομάδες ψήφισαν υπέρ, τέσσερις κατά, δύο λευκό. Της διαδικασίας απείχαν ΑΕΚ και Λάρισα, ενώ ο ΠΑΟΚ, τον οποίον εκπροσώπησε ο Μάκης Γκαγκάτσης, δεν είχε δικαίωμα ψήφου. Κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας ψήφισαν οι Παναθηναϊκός, Άρης, Ηρακλής και Πανσερραϊκός. Υπέρ της απόφασης ψήφισαν οι Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα, Κέρκυρα, Ξάνθη, Εργοτέλης, Πανιώνιος και Ολυμπιακός Βόλου. Δύο ομάδες ψήφισαν «λευκό»: ο Ατρόμητος και ο Ολυμπιακός.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:Στο σημερινό Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Σε συνέχεια παρουσίας εκπροσώπου της NOVA, συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων και τονίστηκε η πρόθεση συμμετοχής και των 16 ομάδων στη Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, αρχομένης από την αγωνιστική περίοδο 2011-12.

2. Επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος 2010-2011. Τονίζεται ότι η Super League θα σεβαστεί τις όποιες αποφάσεις τυχόν εκδοθούν από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

3. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση ορίστηκε για τη Δευτέρα 1η Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ