Αρβελέρ: Παραδείγματα βλακείας ο Στέλιος Σταυρίδης και ο Αδωνις Γεωργιάδης - iefimerida.gr

Αρβελέρ: Παραδείγματα βλακείας ο Στέλιος Σταυρίδης και ο Αδωνις Γεωργιάδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φανερά ενοχλημένη με τα τεκταινόμενα στην ελληνική πολιτική σκηνή και την επικαιρότητα εμφανίστηκε η διεθνούς φήμης βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη- Αρβελέρ, η οποία εξαπέλυσε πυρά κατά πάντων.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη της στην εκπομπή «Γιάφκα» του Σπύρου Χαριτάτου, η κ. Αρβελέρ αναφέρθηκε αρχικά στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, αφήνοντας παράλληλα μια αιχμή κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου δηλώνοντας: «Δεν τα φάγαμε όλοι όπως είπε κάποιος, αλλά νομίζω ότι πραγματικά φταίμε όλοι ως μέλη μιας κοινωνίας».

Στη συνέχεια, η κ. Αρβελέρ μίλησε και για την αποπομπή του Στέλιου Σταυρίδη από το ΤΑΙΠΕΔ για την επίμαχη πτήση στο λίαρ τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη, σημειώνοντας: «Ηταν φίλος με αυτούς με τους οποίους έκανε τη σύμβαση;αν ήταν,είναι κακό. Ειναι βλάκας», ενώ ως έτερο παράδειγμα βλακείας χαρακτήρισε και τον υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη δηλώνοντας πως « Υπουργώ σημαίνει υπηρετώ».

Τέλος, η γνωστή βυζαντινολόγος αναφέρθηκε και στον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη και τις φωτογραφίες της σορού που δημοσιεύθηκαν από μερίδα των ΜΜΕ, σημειώνοντας: «Εκείνος που φταίει, είναι αυτός που έδωσε τη φωτογραφία. Από πίσω υπάρχει το αν κάποιος τον πλήρωσε για να το κάνει,γιατί κλπ.».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ