Μοχάμεντ Αφάρ: Ο 11χρονος Σύρος επαναστάτης που θέλει να σκοτώσει τον Μπασάρ Αλ Ασαντ - iefimerida.gr

Μοχάμεντ Αφάρ: Ο 11χρονος Σύρος επαναστάτης που θέλει να σκοτώσει τον Μπασάρ Αλ Ασαντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκαλεί η εικόνα ενός 11χρονου αντικαθεστωτικού μαχητή, του Μοχάμεντ Αφάρ ο οποίος διακινδυνεύει την ζωή του στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του συριακού καθεστώτος, με όνειρο να σκοτώσει τον Μπασάρ Αλ Ασαντ.

Το «μικρό λιοντάρι» όπως είναι το παρατσούκλι του, είναι οπλισμένο με καλάσνικοφ και μάλιστα θεωρείται δεινός σκοπευτής. Ο Μοχάμεντ μπορεί να είναι μικρόσωμος, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι βρίσκεται μπροστά στις μάχες και να πολεμά μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος αδιαφορεί για τις αντιδράσεις που προκαλούνται από την συμμετοχή ενός παιδιού στις μάχες και τον αποκαλεί «το μικρό λιοντάρι μου», αναφέρει η Daily Telegraph.

Την ίδια στιγμή που άλλα παιδιά της ηλικίας του παίζουν αθώα παιχνίδια, ο Μοχάμεντ σκοτώνει και πυροβολεί, ενώ βρίσκεται καθημερινά εκτεθειμένος στον κίνδυνο. Μάλιστα έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό των ανταρτών, καθώς έχει ιδιαίτερες σκοπευτικές ικανότητες και χειρίζεται τα όπλα με αξιοθαύμαστη επιδεξιότητα.

Ο μικρός Μοχάμεντ, έχει αφήσει πίσω του κάθε ίχνος παιδικής αθωότητας καθώς όπως δηλώνει δεν τον ενδιαφέρει να συνεχίσει στο σχολείο ή να επιστρέψει σπίτι του. Το μόνο που θέλει να κάνει, είναι να συνεχίσει να σκοτώνει μέχρι να δει νεκρό τον Μπασάρ Αλ Ασαντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ