Καρέκλες και γροθιές σε δημοτικό συμβούλιο στην Πύλη Τρικάλων [εικόνα] - iefimerida.gr

Καρέκλες και γροθιές σε δημοτικό συμβούλιο στην Πύλη Τρικάλων [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές από σαλούν εκτυλίχθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης, όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δημότης της περιοχής επιτέθηκε αρχικά με καρέκλα και στη συνέχεια με γροθιές κατά του δημοτικού συμβούλου Βύρωνα Κατσίβελου, στέλνοντας τον τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

Τα αίματα άναψαν, όταν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης για διοικητική αποβολή από κοινοτική έκθεση που αφορούσε έναν 52χρονο δημότη, ο κ. Κατσίβελος ζήτησε εξηγήσεις για το συγκεκριμένο θέμα και προχώρησε σε αντιπαράθεση με δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης, μεταδίδει το trikalavoice.

Το γεγονός αυτό, εξόργισε τον 52χρονο ο οποίος αρχικά επιχείρησε να εκσφενδονίσει μια καρέκλα εναντίον του κ. Κατσίβελου, αλλά τον απέτρεψαν οι ψυχραιμότεροι. Ωστόσο στη συνέχεια, κατάφερε να πλησιάσει τον δημοτικό σύμβουλο και τον γρονθοκόπησε αγρίως στέλνοντας τον τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η Αστυνομία κλήθηκε αμέσως στο σημείο, ενώ το θέμα θα ακολουθήσει δικαστική οδό.

Καρέκλες και γροθιές σε δημοτικό συμβούλιο στην Πύλη Τρικάλων [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ