Απίστευτη βαρβαρότητα: εκτέλεσαν τη μουσικό και πρώην σύντροφο του Κιμ Γιονγκ Ουν και ανάγκασαν τα μέλη της ορχήστρας να παρακολουθήσουν την εκτέλεση - iefimerida.gr

Απίστευτη βαρβαρότητα: εκτέλεσαν τη μουσικό και πρώην σύντροφο του Κιμ Γιονγκ Ουν και ανάγκασαν τα μέλη της ορχήστρας να παρακολουθήσουν την εκτέλεση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο εκτελεστικό απόσπασμα οδηγήθηκε πρώην σύντροφος του βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν, κατηγορούμενη ότι πρωταγωνιστούσε σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με όσα αναδημοσιεύει ο βρετανικός Independent από νοτιοκορεατικά μέσα η πρώην σύντροφος του Κιμ Γιονγκ Ουν (μουσικός το επάγγελμα) συνελήφθη στις 17 Αυγούστου με άλλους 12 συναδέλφους της οι οποίοι εργάζονταν στην ορχήστρα UnHasu Orchestra.

Το οπτικό υλικό το αναπαρήγαγαν σε κόπιες τις οποίες πωλούσαν. Η νεαρή γυναίκα και οι υπόλοιποι μουσικοί εκτελέστηκαν δημοσία θέα σε μία πλατεία, δια πυροβολισμού. Κατά τις πληροφορίες της νοτιοκορεατικής εφημερίδας, η εκτελεσθείσα είχε γνωριστεί με τον μετέπειτα ηγέτη της χώρας προ δεκαετίας.

Είχαν επίσημο δεσμό για αρκετό καιρό ώσπου ο πατέρας του Ουν, ο πρώην ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ιλ, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για αυτή τη σχέση. Ο Ουν, μετά το χωρισμό του από τη Σονγκ Γολ, παντρεύτηκε μια γυναίκα από την ίδια ορχήστρα. Ορισμένες φήμες που επικαλείται η νοτιοκορεατική εφημερίδα, ήθελαν το ζευγάρι να εξακολουθεί να διατηρεί παράνομο δεσμό ακόμα και μετά το γάμο του νεαρού ηγέτη.

Ωστόσο οι ταινίες πορνό δεν ήταν ο μοναδικός λόγος εκτέλεσής τους αφού στην κατοχή τους βρέθηκαν και αντίτυπα της Βίβλου γεγονός που, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που επικαλείται η νοτιοκορεατική εφημερίδα, οδήγησε τους αρχές να μεταχειρισθούν τους συλληφθέντες ως αντιφρονούντες.

Και οι 13 εκτελέστηκαν δημοσία θέα, δια πυροβολισμού, τρεις ημέρες αργότερα, στις 20 Αυγούστου.

Ανάγκασαν τα μέλη της Ορχήστρας να παρακολουθήσει την εκτέλεση

Τα υπόλοιπα μέλη της Ορχήστρας (Unhasu Orchestra) και του μουσικού συγκροτήματος (Wangjaesan Light Music Band) εξαναγκάσθηκαν να παρακολουθήσουν την εκτέλεση, ενώ, τηρώντας τους σχετικούς νόμους του καθεστώτος περί συνευθύνης, οι οικογένειες των μουσικών μεταφέρθησαν και αυτές σε στρατόπεδα κράτησης.

Ανάμεσα στους εκτελεσθέντες είναι και η Χιον Σονγκ-γολ, μια τραγουδίστρια η οποία το 2005 είχε κερδίσει και έναν Ουγγαρέζικο διαγωνισμό με το τραγούδι «Ένα κορίτσι στη ράχη του αλόγου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ