Τα ζώδια της Παρασκευής 30 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 30 Αυγούστου

Τα ζώδια της Παρασκευής 30 Αυγούστου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχετε ταλαιπωρηθεί τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών. Θα ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, πράγμα που θα σας ανανεώσει. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας, γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Ορισμένες σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις θα οδηγηθούν σε οριστική ρήξη. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μια μόνιμη σχέση δείτε τώρα τις διαφορές που υπάρχουν με το ταίρι σας και κάντε κινήσεις ώστε να γεφυρώσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε τις όποιες συνεργασίες προκύψουν αυτήν την περίοδο γιατί κατά βάση θα σας βγουν σε καλό. Καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το χειρισμό των χρημάτων σας, επειδή παρασύρεστε εύκολα και πρέπει να κόψετε τα περιττά έξοδα, αν θέλετε να έχετε μια ισορροπημένη οικονομική κατάσταση. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές με αποτέλεσμα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και να έχετε ξεκάθαρο μυαλό για να μπορείτε να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις. Στον ερωτικό τομέα αποφύγετε ανταγωνισμούς με το σύντροφο σας.

Δίδυμοι

Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, περνάτε μια περίοδο που οι σχέσεις σας συγκεντρώνουν όλες τις προοπτικές για επιτυχία αρκεί να χειριστείτε σωστά κάποια θέματα που θα προκύψουν. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά. Συγχρόνως θα αρχίσετε να αξιολογείτε τους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν στην καθημερινότητα σας και θα κρατήσετε δίπλα σας αυτούς που πραγματικά αξίζουν και είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Καρκίνος

Δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει έρχονται στην επιφάνεια και αισθάνεστε ότι πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις που είχατε μέχρι στιγμής, κάνοντας μια αυστηρή αυτοκριτική για το που πετύχατε και που όχι, αναζητώντας τους λόγους και συνειδητοποιώντας τα λάθη που κάνατε. Μην απογοητεύεστε και κατανικήστε την όποια τυχόν αναβλητικότητα μπορεί να σας διέπει αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα φλερτάρετε έντονα το αντίθετο φύλο και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

Λέων

Εμπιστευτείτε μόνον άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ειλικρινείς και αξιόπιστοι. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να διεκπεραιώσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, κληρονομιές ή φορολογικές υποθέσεις. Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί δύσκολα θα βρείτε κάτι καλό. Προσπαθήστε να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Στον οικονομικό σας τομέα, θα είστε πολύ επιρρεπείς με τη διαχείριση των χρημάτων σας και τα χρέη σας θα διογκωθούν και άλλο.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε τη δημιουργικότητά σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Ορισμένοι από εσάς, μπορείτε να συνδυάσετε την εργασία σας με το παράλληλο άνοιγμα μια άλλης πόρτας σε άλλο χώρο. Προσπαθήστε να επιλύσετε τα όποια ζητήματα με το ταίρι σας τώρα γιατί το επόμενο διάστημα μπορεί να επανέλθουν κάποια προβλήματα. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τον περάσετε με το ταίρι σας.

Ζυγός

Αποφύγετε κόντρες με τον σύντροφο σας, γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Η στασιμότητα που διαπιστώνεις αυτή την περίοδο, σε κάνει να εκνευρίζεσαι αρκετά. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να αρχίσετε μια πιο υγιεινή διατροφή. Οι αδέσμευτοι κάντε λίγο υπομονή και προς το τέλος της βδομάδας θα κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε εγκρατείς και να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας.

Σκορπιός

Σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες στηρίζονται σε γερές βάσεις θα αντέξουν ενώ οι υπόλοιπες θα δοκιμαστούν. Επαγγελματικά, θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο και αυτό θα σας βοηθήσει γιατί θα κάνετε νέες γνωριμίες και ο κύκλος θα διευρυνθεί. Μην αφήσετε τις όποιες ανατρεπτικές καταστάσεις να σας γεμίσουν άγχος και στρες επηρεάζοντας την υγεία σας. Οργανωθείτε βάλτε προτεραιότητες και συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

Τοξότης

Αναζητήστε καινούργιες ιδέες, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε μέσα στο σύνολο και να εισπράξετε τον θαυμασμό και την ανταμοιβή των ανωτέρων σας. Επιδιώξετε νέες γνωριμίες και διευρύνετε τον κύκλο σας. Μην αφήσετε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Όσοι έχετε σκοπό να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα μεθοδεύστε το από την επόμενη εβδομάδα και μετά. Στην εργασία σας, θα κινείστε με γρήγορους ρυθμούς και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι γιατί θα υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας ανατρέπουν το πρόγραμμα σας.

Αιγόκερως

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Η διάθεσή σας για κοινωνικές συναναστροφές θα είναι περιορισμένη. Οι αδέσμευτοι θα παρουσιαστούν στη ζωή σας πρόσωπα από τα παλιά ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Προβλήματα με το σπίτι εξαιτίας κάποιου φόρτου εργασίας πιθανόν να μην μπορέσετε να τα αποφύγετε. Στα προσωπικά σας όσοι έχετε μια σταθερή σχέση θα πρέπει να σταματήσετε να ασκείτε έντονη κριτική στο ταίρι σας γιατί θα ψυχραθεί και θα απομακρυνθεί.

Υδροχόος

Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε θετικές εξελίξεις στη σχέση σας και θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στη ζωή σας και ένα άλλο καινούργιο θα ανοίξει. Στον ερωτικό τομέα παρότι η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη δεν θα αποφύγετε προβλήματα και αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Τις τελευταίες μέρες της βδομάδας, τα άστρα προβλέπουν ότι τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν για τους περισσότερους από εσάς.

Ιχθείς

Ευκαιρίες σε θέματα καριέρας και προβολής ευνοούνται ιδιαιτέρα αυτήν την περίοδο. Κινηθείτε προσεκτικά και μην επιτρέψετε στην ανυπομονησία να σας οδηγήσει εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα να κάνετε σοβαρά λάθη. Οι αδέσμευτοι θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε περισσότερο και θα γνωρίσετε πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς στις φιλικές σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο ή σε ένα συνεταιρισμό. Στην ερωτική σας ζωή, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε.

ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">Πηγή: ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ