Mercedes εναντίον Χίτλερ: «Αναγνωρίζει τους κινδύνους πριν καν εμφανιστούν» - iefimerida.gr

Mercedes εναντίον Χίτλερ: «Αναγνωρίζει τους κινδύνους πριν καν εμφανιστούν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις σπουδαστές της σχολής κινηματογράφου της πόλης Ludwigsburg της Γερμανίας (βρίσκεται πολύ κοντά στην έδρα της Mercedes, τη Στουτγκάρδη) γύρισαν ένα διαφημιστικό σποτ, που δεν έχει βέβαια την έγκριση της γερμανικής εταιρείας και δεν πρόκειται φυσικά να προβληθεί ποτέ επίσημα.

Το σποτ αυτό λοιπόν διαδραματίζεται στις αρχές του 19ου αιώνα στο χωριό- προάστειο της Βιέννης Braunau am Inn, όπου είχε γεννηθεί και βέβαια ζούσε μέχρι κάποια ηλικία ο Αδόλφος Χίτλερ. Στο χωριό κινείται μια σύγχρονη Mercedes C-Class (άγνωστο με βάση το σενάριο πως βρέθηκε εκεί, αλλά δεν παίζει ρόλο), η οποία σταματά όταν τα ηλεκτρονικά της συστήματα αντιληφθούν κάποια παιδιά να παίζουν στο δρόμο. Δεν κάνει όμως το ίδιο όταν μπροστά της βρεθεί ο «Φίρερ» ως παιδί. Το τελευταίο πλάνο, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, δείχνει το μικρό Αδόλφο ακίνητο, με τη στάση του σώματός του να παραπέμπει σε αγκυλωτό σταυρό, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζεται το σλόγκαν «Αναγνωρίζει τους κινδύνους πριν καν εμφανιστούν»... Αν μη τι άλλο πολύ έξυπνο σποτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Διαφήμιση Χίτλερ Mercedes
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ