Πνευμονικό οίδημα η αιτία θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη- Αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια - iefimerida.gr

Πνευμονικό οίδημα η αιτία θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη- Αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πέπλο μυστηρίου» καλύπτει τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, καθώς η νεκροτομή μπορεί μεν να διαπίστωσε τα αίτια του θανάτου του, ωστόσο δεν μπόρεσε να διευκρινίσει εάν ο θάνατος του οφείλεται σε αυτοκτονία, θεωρία η οποία είναι ιδιαιτέρως ενισχυμένη.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης ο οποίος έκανε τη νεκροτομή στη σορό του γνωστού σχεδιαστή μόδας, δήλωσε πως ο Μιχάλης Ασλάνης είχε αποβιώσει 10 ώρες προτού τον εντοπίσουν στο σπίτι του, ενώ η προσωρινή αιτία θανάτου είναι πνευμονικό οίδημα, κάτι που υποστήριξε πως μπορεί να προκλήθηκε από την χρήση χαπιών, ενώ μιλώντας στο newsit, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η ακριβής αιτία θα αποσαφηνιστεί αφού βγουν οι εργαστηριακές εξετάσεις οι οποίες θα είναι έτοιμες σε έναν μήνα, δήλωσε ο ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ