Bubble Tea: Το δροσιστικό ρόφημα που πίνεται μανιωδώς σε όλο τον κόσμο ήρθε και στην Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Bubble Tea: Το δροσιστικό ρόφημα που πίνεται μανιωδώς σε όλο τον κόσμο ήρθε και στην Αθήνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο κατάστημα άνοιξε πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας, φέρνοντας στην πρωτεύουσα την τάση που έχει ήδη ξετρελάνει όλη την Ευρώπη.

Ο λόγος για το Bubbleicious Tea Bar, που σερβίρει τσάι με σιρόπι φρούτων και μικροσκοπικές φούσκες, που όταν σκάνε απελευθερώνουν γεύσεις όπως μάνγκο, φράουλα, πορτοκάλι, γιαούρτι κ.α.

Η ιδέα ξεκίνησε από την Ασία το 1980, έφτασε στην Αμερική στη διάρκεια του 90 για να καταλήξει στην Ευρώπη μόλις το 2010. Στη Γερμανία που την υποδέχτηκε πρώτη, σήμερα υπάρχουν πάνω από 170 μαγαζιά με bubble tea, ενώ το προϊόν συναντάται και σε Αγγλία, Ισπανία, Ρωσία και αλλού.

Το γλυκόπιοτο, δροσιστικό, με πάνω απο 130 συνδυασμούς τσάι bubble, είναι το απόλυτο ρόφημα που ταξιδεύει ανά τον κόσμο με σκοπό να αναπροσδιορίσει τις γευστικές μας εμπειρίες. Έτσι το Bubbleicious που θα το βρείτε Αιόλου 68 στο Μοναστηράκι υπόσχεται να κάνει τους Έλληνες καταναλωτές να εθιστούν στη νέα παγκόσμια τάση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ