Tα οικονομικά προβλήματα που σκότωσαν τον Μιχάλη Ασλάνη -Του έκλεψαν νυφικά και φορέματα, τι γράφει στο σημείωμά του - iefimerida.gr

Tα οικονομικά προβλήματα που σκότωσαν τον Μιχάλη Ασλάνη -Του έκλεψαν νυφικά και φορέματα, τι γράφει στο σημείωμά του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο γυναίκες που εμπιστευόταν και συνεργαζόταν μαζί τους, τον έκλεψαν. Σύμφωνα με τον συνεργάτη του Γιώργο Κουτούλια, όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, του είχαν κλέψει 300 νυφικά, 80.000€ και δεκάδες βραδινά φορέματα. Βρέθηκε νεκρός δίπλα στο κρεββάτι του. Το τελευταίο διάστημα είχε προβλήματα υγείας (σάκχαρο, πίεση) και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, είπε ο συνεργάτης του.

Ο ίδιος ο Μιχάλης Ασλάνης δεν έκρυψε ποτέ ούτε τα οικονομικά του προβλήματα ούτε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Στο σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν τέσσερα ιδιόχειρα σημειώματα, γραμμένα στα ελληνικά και τα γαλλικά καθώς και το ημερολόγιό του, όπου έγραφε σκόρπιες σκέψεις. Δυο προκάλεσαν το ενδιαφέρον.

Η πρώτη φράση έλεγε: «Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Πως θα ζήσουμε;». Και η δεύτερη, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso «Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό».

Βρέθηκε εξάλλου ένα ακόμη σημείωμα, από αυτά που συνήθιζε να αφήνει στους συνεργάτες του. «Πού βρίσκομαι; Τι οφείλω;» έγραφε, ενώ είχε γράφει για τα χρέη του στο ΙΚΑ και στην Εφορία, για τις πληρωμές που έπρεπε για γίνουν και για τη γη που είχε στη Μύκονο.

Ανάμεσα σε αυτά που είχε γράψει διακρίνονται οι φράσεις:

Εφορία-ΙΚΑ

Ταμείο Εμπόρων

Που βρίσκομαι

Τι οφείλω;

Υπόλοιπο προσωπικό

Σε γραφείο για τη Μύκονο

Η εικόνα από το newsit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ