Τι αποκαλύπτει η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου για τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη - iefimerida.gr

Τι αποκαλύπτει η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου για τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι προετοιμασίες για εκδήλωση την οποία προετοίμαζε για τα 40χρονια παρουσίας του στο χώρο της μόδας, για τις 18/10, είχε προγραμματιστεί.. Λεπτομέρειες ήταν αυτές που είχαν απομείνει.. Ανθρωπος του χώρου της μόδας, ο οποίος είχε αναλάβει διοργανωτικό κομμάτι στην εκδήλωση, αναζήτησε το σχεδιαστή μόδας την Κυριακή (25/08) στο κινητό του τηλέφωνο, με τις κλήσεις του, να μένουν αναπάντητες.

H δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου έχει τις πληροφορίες:

Την επόμενη ημέρα στην απουσία του σχεδιαστή μόδας, συνεχίστηκαν από συνεργάτες, την υπέυθυνη του ατελιέ, τον συνεργάτη- διοργανωτή εκδηλώσεων. Στα τρία κινητά τηλέφωνα οι κλήσεις παρέμεναν αναπάτητες. Την Τρίτη (27/08) και δημοσιογράφοι τον αναζήτησαν για να τους παραχωρήσει δηλώσεις για την εκδήλωση που προετοίμαζε.. η επικοινωνία δεν κατέστη δυνατή.. Η απουσία του από το ατελιέ, κάτι που δε συνθιζε ο σχεδιαστής, προκάλεσαν την έντονη ανησυχία των συνεργατών του. Το μεσημέρι (28/08) λίγο μετά τις 14.00, η υπέυθυνη του ατελιε, με κλειδιά που ο ίδιος της είχε παραχωρήσει, σε περίπτωση ανάγκης από το διαμέρισμά του, τον βρήκε νεκρό στο πατωμα του Υ/Δ του.
φαρμακευτικά σκευάσματα, ανοιγμένα κουτιά και κάποιες σημειώσεις, ήταν τα αντικείμενα που εντόπισαν οι Αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι του στο Κολωνάκι.
Πρόκειται για χειρόγραφες σημειώσες, αποσπασματικές αναφορές, για την πορεία του στοχώρο της μόδας, το καλοκαίρι που πέρασε, τα οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε, ήταν αποτυπωμένα σε χαρτί..
Τα ευρήματα, οδηγούν σε συμπεράσματα, ωστόσο απαντήσεις για τα ακριβή άιτια θανάτου του θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση από τη νεκροψία νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί. .

Σε άλλη ανάρτηση στο facebook η Νάντια Αλεξίου γράφει:

ΚΟΛΩΝΑΚΙ:
Η απουσία απο την επιχείρηση του, χθες (27/08)..
Λιγο μετά τις 14.00, όταν οι νεαρές υπάλληλοι του, μπήκαν στο διαμέρισμα του, τον εντόπισαν νεκρό στο Υ/Δ του..
Ανοιγμενα κουτιά και φαρμακευτικά σκευάσματα.. ηταν αραδιασμενα σε όλο το χώρο..
Ενημέρωσαν την ΕΛΑΣ, και λίγο αργότερα η διαπίστωση του θανάτου του.
Ηταν ήδη νεκρός, ο Μιχάλης Ασλανης.
Η δυσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει..
Η κακή ψυχολογία..
Τα αυξημένα προβλήματα, τα οποία δε μπορούσε μόνος του να διαχειριστεί..
Η πρόσφατες δηλώσεις του, "απεγνωσμένη" έκκληση..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ