Απίστευτο: Ο Σόιμπλε είναι επίτιμος δημότης της Μακρακώμης Φθιώτιδος εδώ και 22 χρόνια! - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ο Σόιμπλε είναι επίτιμος δημότης της Μακρακώμης Φθιώτιδος εδώ και 22 χρόνια!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί σήμερα να θεωρείται ιδιαιτέρως αντιπαθής και να γίνεται στόχος ακόμη και ατυχέστατων σατιρικών σχολίων, όμως ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι επίτιμος δημότης της Μακρακώμης Φθιώτιδος από το 1991.

Την «αποκάλυψη» κάνει ο Στέφανος Κασιμάτης σήμερα στην Καθημερινή επικαλούμενος των τέως δήμαρχο της πόλης.. Γράφει χαρακτηριστικά: «Μάλλον δεν θα το ξέρετε, αλλά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι επίτιμος δημότης της Μακρακώμης Φθιώτιδος. Οπως μου γράφει ο τέως δήμαρχος της πόλης κ. Μιλτιάδης Ριγάκος, το 1991 ως υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Κολ, ο Σόιμπλε δώρισε στον Δήμο Μακρακώμης ένα πυροσβεστικό όχημα. Τον επόμενο χρόνο, όταν πια ο Σόιμπλε είχε φύγει από το υπουργείο και ήταν επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ο δήμος εις ανταπόδοση της χειρονομίας του απένειμε το δίπλωμα και το μετάλλιο της πόλης, τα οποία παρέλαβε εκπρόσωπός του σε τελετή στο δημαρχείο Μακρακώμης. Δεν αποκλείεται ο ίδιος να μην έμαθε ποτέ ότι είναι επίτιμος δημότης Μακρακώμης...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ