Μάχη με τις φλόγες σε Ζάκυνθο και Μαρκόπουλο Ωρωπού - iefimerida.gr

Μάχη με τις φλόγες σε Ζάκυνθο και Μαρκόπουλο Ωρωπού

Μάχη με τις φλόγες σε Ζάκυνθο και Μαρκόπουλο Ωρωπού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Αργασίου Ζακύνθου, όπου επιχειρεί επί τόπου όλη η πυροσβεστική δύναμη του νησιού.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα, βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή και καίει δασική έκταση, ωστόσο, προς το παρόν δεν απειλεί σπίτια.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης παίρνουν μέρος σχεδόν όλη η πυροσβεστική δύναμη του νησιού και τρία αεροσκάφη καναντέρ. Συνολικά επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσκολεύουν οι δυνατοί άνεμοι, που πνέουν στην περιοχή. Γίνεται προσπάθεια η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο πριν την έλευση της νύχτας.

Μάχη και στο Μαρκόπουλο Ωρωπού

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη και σε δασική έκταση στην περιοχή Μαυροσουβάλα στο Μαρκόπουλο Ωρωπού. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο μέσα σε χαράδρα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες, οι οποίες δεν απειλούνται.

Για την κατάσβεση επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Φωτό Αρχείου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ