Τα... βγάζει τα λεφτά της η Madonna ακόμη – Η πιο επικερδής διασημότητα για τον τελευταίο χρόνο - iefimerida.gr

Τα... βγάζει τα λεφτά της η Madonna ακόμη – Η πιο επικερδής διασημότητα για τον τελευταίο χρόνο

Τα... βγάζει τα λεφτά της η Madonna ακόμη – Η πιο επικερδής διασημότητα για τον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 55 της μπορεί να λέει με αυτοπεποίθηση πως η... μπογιά της περνάει ακόμη. Τουλάχιστον στην αγορά, αφού η τελευταία χρονιά ανέδειξε την Madonna στην πιο επικερδή διασημότητα σύμφωνα με το Forbes. Μάλιστα η ιέρεια της ποπ κατάφερε να εκτοπίσει την Οπρα Γουίνφρεϊ και τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Σύμφωνα με το περιοδικό, την τελευταία χρονιά η Madonna πρόσθεσε στις τραπεζικές της καταθέσεις 125 εκατ. δολάρια, χάρη στην περιοδεία της με τίτλο MDNA, αλλά και τη σειρά ρούχων και αρωμάτων που φέρουν την υπογραφή της. Μάλιστα, αυτά είναι τα περισσότερα χρήματα που έχει βγάλει η συγκεκριμένη σταρ σε μία χρονιά, τουλάχιστον από το 1999 που άρχισε το Forbes να καταγράφει τα έσοδα των διάσημων.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι δεύτερος στη λίστα των διάσημων με τα περισσότερα κέρδη για την τελευταία χρονιά, κερδίζοντας 100 εκατ. δολάρια, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται η συγγραφέας του περιβόητου βιβλίου «50 αποχρώσεις του γκρι», Ελ Τζέιμς, ο τηλεοπτικός παραγωγός και σταρ Σάιμον Κόουελ και ο κωμικός Χάουαρντ Στερν με 95 εκατ. εσοδα. Η Lady Gaga είναι μόλις δέκατη σε αυτή τη λίστα με 80 εκατ. δολάρια, ενώ εκτός δεκάδας είναι η Γουίνφρεϊ.

Πηγή: BBC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ