Αδωνις Γεωργιάδης: Ήμουν λίγο υπερβολικός προς τους εργαζόμενους της Πολυκλινικής, αλλά δεν μετανιώνω για όσα είπα - iefimerida.gr

Αδωνις Γεωργιάδης: Ήμουν λίγο υπερβολικός προς τους εργαζόμενους της Πολυκλινικής, αλλά δεν μετανιώνω για όσα είπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε χαμηλότερους τόνους αλλά αμετακίνητος παρουσιάσθηκε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως το ύφος με το οποίο απευθύνθηκε στους εργαζόμενους στην Πολυκλινική ήταν «λίγο υπερβολικό», ωστόσο υποστήριξε πως όσα είπε ήταν σωστά.

«Μπορεί ο τόνος μου να ήταν λίγο υπερβολικός, όχι αυτά που είπα», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως «έβγαλε μια αγανάκτηση» καθώς έχει συναντηθεί «70 φορές» με τους εκπροσώπους των υπουργείων, μεταδίδει το ΣΚΑΪ.

Σχολιάζοντας περαιτέρω την «αγανάκτηση» του, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Δεν μπορώ να αλλάξω χαρακτήρα. Δεν είμαι ξύλινος πολιτικός και δεν μου αρέσει καθόλου να υποκρίνομαι», ενώ επανέλαβε πως δεν πρόκειται να γίνει καμία απόλυση στο υπουργείο Υγείας.

Υπενθυμίζεται, πως την Δευτέρα ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων ντροπή και μάλιστα είπε στους εργαζόμενους: Κάνετε όλη αυτή τη φασαρία επειδή θα πάτε από την Ομόνοια στο Ευαγγελισμό. Σιγά τα ωά, καταντάει ντροπή πια!Έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ