Αγρια κόντρα Αδωνι Γεωργιάδη με εργαζομένους στην Πολυκλινική ΑΘηνών: Επρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερύκοκο [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγρια κόντρα Αδωνι Γεωργιάδη με εργαζομένους στην Πολυκλινική ΑΘηνών: Επρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερύκοκο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαχητικός απέναντι στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Πολυκλινική Αθηνών εμφανίστηκε στο κανάλι MEGA ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και έδωσε εξηγήσεις για την κινητικότητα στην υγεία.

Αντιμέτωπος σε ζωντανή σύνδεση με εργαζομένους στην Πολυκλινική, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις «ντροπή» και έκανε λόγο για «φασαρία επειδή θα μετακινηθούν ένα χιλιόμετρο, από την Ομόνοια στον Ευαγγελισμό».

«Σας έχουμε προστατευμένους, στα πούπουλα» είπε ο υπουργός Υγείας και συμπλήρωσε πως «έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο». «Εγώ εκπροσωπώ εδώ τον ιδιωτικό τομέα», είπε σε άλλη αποστροφή του λόγου του.

Οι εργαζόμενοι στην Πολυκλινική από την 1η Σεπτεμβρίου τίθενται σε διαθεσιμότητα και οι οργανικές θέσεις τους καταργούνται, ενώ το νοσοκομείο κλείνει, για να ξανανοίξει ως αστικού τύπου κέντρο υγείας. Οι εργαζόμενοι μεταφέρονται εντός του επόμενου 15μέρου στον Ευαγγελισμό, όπως διευκρίνισε ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ