Λαμία: 20χρονος Αλβανός απέσπασε φωτογραφίες ανήλικης μέσω facebook -Συνελήφθη και θα δικαστεί - iefimerida.gr

Λαμία: 20χρονος Αλβανός απέσπασε φωτογραφίες ανήλικης μέσω facebook -Συνελήφθη και θα δικαστεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου σχηματίστηκε σε βάρος τριών ατόμων στη Λαμία, μετά από καταγγελία 15χρονης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστος χρήστης του facebook κατάφερε να της αποσπάσει άσεμνες φωτογραφίες κατά τη διάρκεια επικοινωνίας τους (βίντεοκλήση) .

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, στο πλαίσιο παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη και κατόχου του επίμαχου προφίλ στο facebook, καθώς και άλλων δυο εμπλεκομένων, για τους οποίους προέκυψε ότι είχαν πρόσβαση στο συγκεκριμένο προφίλ.

Μετά από έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες των εμπλεκομένων στη Λαμία, προέκυψε ότι τις επίμαχες φωτογραφίες της ανήλικης είχε αποσπάσει και αποθηκεύσει ένας 20χρονος Αλβανός, ο οποίος μάλιστα όπως διαπιστώθηκε, βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας.

Ο 20χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι, ένας 42χρονος Ρουμάνος και ένας 32χρονος Έλληνας, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ